woensdag 17 februari 2016

Wenduine evenementen 2019

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Een activiteit combineren met een overnachting?


Wenduine evenementen 2019

Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Een tweedaags internationaal festival van straatentertainment, met talrijke groepen uit de hele werel telkens afgerond met een schitterend vuurwerk. Elke zomer biedt Boulevard internationaal straattheater van hoog niveau!


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Kom genieten van één van de vele leuke evenementen en stip onderstaande data al aan op je kalender.


Blankenberge sluit het zomerseizoen traditiegetrouw af met de bloemenstoet. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. Je zag ze misschien al staan aan zee: grote fotoframes in duurzaam hout. Proef één van onze lekkerste streekproducten: gratis gegrilde sprot voor iedereen!


De hengelclub “Tarpoenvissers” houden op tweede kerstdag naar aloude traditie hun sprotjesfeest op de Markt. Koop in alle vertrouwen en zonder zorgen tickets voor de grootste en leukste evenementen , shows, optredens, artiesten en events bij House of Entertainment. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons werden meegedeeld. Check the event: click here. Halloweenvuurwerkspektakel.


Beachland Festival is back! Wanneer de Britse coverband The Bootleg Sixties met zijn vingers knipt, staan we terug in de jaren ’60. Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen. Onze gezellige familie-camping, waar jong en oud zich thuis voelt, heeft een unieke ligging vlakbij duinen, zee en strand. Mijn leven stond op zijn kop.


Praten, denken, lopen , alles viel zomaar weg. De weg was lang en niet altijd makkelijk, nu deel ik met plezier mijn ervaringen via coaching aan diegene die nood aan begeleiding hebben. Met Luminance en A Slice Of Life hebben we twee Belgische bands op de affiche. Het Nederlandse Silent Runners en de Zweden van Agent Side Grinder maken de avond compleet.


Ten zuiden daarvan vindt men het natuurgebied Zandpanne. Jaarlijkse evenementen. Ook al staan periodes in het groen (als zijnde beschikbaar), kunnen er dus wel nog opties op deze periodes zitten. In het Duitstalige gebied is myRaceland de loopkalender met de meeste evenementen. Via MyRaceland vind je hier wereldwijd vooral halve en hele marathons en evenementen in de grote wereldsteden.


Zaterdag september is het Coast Cleanup Day. Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten, met extra aandacht voor de kinderen. Naast de kaart, elk weekend een vismenu te verkrijgen. Wenduine ligt aan de Belgische Noordzeekust.


Tijdens de maanden januari, februari, maart gesloten op maandag (ganse dag). Ook op dinsdagavon woensdagavon donderdagavond. Evenementen weergave navigatie. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Het appartement bestaat uit slaapkamers, een keuken met een eethoek en badkamer met een bad.


Er zijn ook een flatscreen-tv en een dvd-speler aanwezig. In de omgeving kunt u windsurfen. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. We zoomen in op boeiende aspecten van de moderne kunst, waarbij Amarant garant staat voor expertise en enthousiasme, dankzij een deskundig team van lesgevers.


Wenduine evenementen 2019

Feest op de dijk is een gratis muzikaal event dat tijdens de zomer doorgaat aan de kust. Optredens van Vlaamse artiesten. Reviews The interesting parts are between the central tram stop (De Haan-aan-Zee).


Officiële site van de gemeente De Haan met nieuws, activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e-loket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts