maandag 1 februari 2016

Sensoor luisterlijn

Sensoor luisterlijn

Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. Om elkaar te ontmoeten, nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, luisteren wij. We denken met je mee, staan even naast je.


Met tijd en aandacht voor jouw verhaal. Het heeft dan geen zin om een andere locatie te bellen, want wanneer een locatie in gesprek is, word je automatisch doorverbonden naar een andere locatie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een gesprek helpt of iets bijdraagt.


Learn about working at SENSOOR. Join LinkedIn today for free. See who you know at SENSOOR , leverage your professional network, and get hired. Hierdoor worden mensen in staat gesteld om zorgen, pijn en verdriet het hoofd te bieden. In deze aflevering praten we over de unieke sfeer op de locatie in Rotterdam, de stad waar het zestig jaar geleden allemaal begon.


Je kunt ook chatten of mailen. Haarlem Area, Netherlands. Verhalen laten je kennis maken met onderwerpen of problemen waarvan je weinig of niets wist. Ze kunnen je verbazen, ontroeren of zelfs shockeren.


Het helpt om meer begrip te krijgen voor anderen, minder snel te oordelen, je horizon te verbreden. Insa has job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Insa’s connections and jobs at similar companies.


Sensoor luisterlijn

Van oordelen naar gaan zien, Sensoor, luisterlijn Tilburg. Dankzij de samenwerking tussen mijn ouders en Sensoor. Heb ik eindelijk de hulp gekregen die mijn zoontje nodig had. Hier in Almere is de zorg ver te zoeken als je temaken hebt met een zedenzaak. Waardoor mijn leven en dat van mijn gezin onnodig lang niet de hulp kreeg die het nodig had.


Ik ben beland in het Kinderziekenhuis in utrecht. Echt luisteren naar elkaar, met aandacht en zonder oordeel, zou vanzelfsprekend moeten zijn in onze samenleving. Sensoor , de landelijke luisterlijn , biedt mensen dag en nacht een luisterend oor in een gelijkwaardig gesprek.


Factsheet Nederland Geef Gehoor! Rene has job listed on their profile. Tegenwoordig beslaat de chat- en e-mailhulp van Sensoor heel Nederland. Niet veel later volgt de mogelijkheid om per e-mail een goed gesprek te vragen. Volgens Sensoor heeft de stijging vooral te maken met de oplopende wachttijden in de GGZ.


De landelijke luisterlijn , waar vrijwilligers dag en nacht een luisterend oor bieden, maakt zich zorgen. Via telefoon, chat en e-mail. The loneliness of suffering, how to comfort? We must talk about suffering to understand something of the loneliness of people. Kindertelefoon en Sensoor.


Dit is een deel van de opbrengst van de groene You Are Good-armbandjes die sinds januari dit jaar verkrijgbaar zijn om pesten uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken. Prinses Beatrix heeft de nieuwe naam woensdagmorgen onthuld tijdens een bijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Landelijke luisterlijn Sensoor wil door middel van onderzoek inzicht krijgen in hoe men in Nederland denkt over aandacht en luisteren.


Luisteren is de kerntaak van de de hulpdienst. Voelen we ons gehoord en kunnen we bij iemand terecht als we behoefte hebben aan een goed gesprek? Sensoor is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek.


Met dank aan ruim 9vrijwilligers in het hele land. Voor de telefonische- chat (en e-mail) hulp, zoekt Sensoor mensen met ruimte in hoof hart en agenda. Werkzaamheden Als vrijwilliger bij Sensoor luister je naar mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.


Peter Welling heeft functies op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts