dinsdag 2 februari 2016

Tenen lezen voorbeelden

Tenen lezen voorbeelden

De prikkels om ons heen worden steeds intenser. Daarom is een diep contact met jouw hart belangrijk. Bliss Academy helpt hierbij. Met behulp van tenenlezen krijg je meer inzicht in iemands karakter, zijn persoonlijkhei gedrag en levenshouding. Hierdoor kan iemand die je tenen leest aangeven wat je sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt, op het gebied van werk, relaties en opvoeding.


Kromme tenen , jubeltenen, haasttenen, verstopte tenen. Iedere teen heeft zijn eigen verhaal. Ik mijn praktijk doe ik niet aan tenen lezen maar ik vind het wel leuk om er iets over te vertellen. Mensen op weg helpen naar meer.


Tenen lezen is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. De stand van de tenen kan wel degelijk veranderen. Als je persoonlijkheid verander zullen de tenen zich ook aanpassen. Tenen lezen kan wel alleen bij gezonde tenen , tenen die bijvoorbeeld vergroeid zijn door reumatoïde artritis kunnen niet goed gelezen worden. In dagen geef ik je een mini-stoomcursus tenen lezen.


Op de laatste dag zal ik ook een QA sessie geven. Dus ben jij benieuwd naar het verhaal van jouw tenen , meld je dan aan voor de online summerschool! Samen met zijn vrouw Margriet interviewde hij in vijftien jaar honderden mensen op stranden, in sauna’s en waar zich verder maar de gelegenheid tot tenen kijken voordeed. TENEN LEZEN is ontwikkeld door journalist en ex-radioman Imre Somogyi.


Een spoedcursus tenen lezen voor pedicures. Tenen lezen wordt regelmatig gezien als iets voor helderzienden, maar het heeft immers te maken met je voeten. Laat dat nou net het lichaamsdeel zijn waar wij pedicures ons mee bezig houden. Met tenen lezen kun je meer inzicht krijgen in iemands gedrag, karakter, persoonlijkheid en. Bekijk het bord Tenen lezen van decorten op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Lezen , Leven veranderen citaten en Voet drukpunten. De verschillende vormen en standen van tenen zeggen veel over het karakter en de gedragingen. De workshop bestaat uit twee delen. We starten met een stukje algemene informatie over het lezen van de tenen en er komen een aantal voorbeelden voorbij. Vanuit de holistische denkwijze denken we te kunnen stellen dat dit ook voor de tenen geldt.


Verkleuring van de nagel kan wijzen op een bepaalde stoornis. Geschreven bij Tenen Lezen. Het boek is makkelijk te lezen ,als je er eenmaal aan begint vergeet je snel de tijd. Door al die voorbeelden weet je ook meteen waar je zelf aan kunt werken.


Tenen lezen voorbeelden

Tal van lichaamsdelen weerspiegelen de toestand van het geheel. Iriscopie en voetreflexzones zijn daar voorbeelden van. Welke informatie geven tenen jou? Dit houdt in dat ik aan de stand of vorm van de tenen kan zien welke karaktereigenschappen iemand heeft.


Als de tweede teen bijvoorbeeld groter is dan de grote teen, dan kan dat er op duiden dat je je niet snel uitspreekt. Ogen zijn de spiegel van de ziel, maar ook tenen zeggen veel over een persoonlijkheid. Wie zichzelf op deze nieuwe manier wil ontdekken, kan een cursus tenen lezen volgen.


Al na les kijkt u heel anders naar uw medemens. Wie begint over tenen lezen , zal op menig verbaasde blik kunnen rekenen. Tenenlezers kunnen echter bijzonder veel zien aan iemands tenen. Hieronder vindt U een aantal vragen en antwoorden over dit interessant onderwerp. Niet alleen de lijnen in je handen kunnen je veel duidelijk maken, ook je vingers.


Vingers vertellen je hoe het karakter van iemand is. Je rechterhand heeft te maken met actie. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd. De voorbeelden kunnen ongepaste taal bevatten.


Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts