maandag 8 februari 2016

Messenger gesprek verwijderen bij ontvanger

Deze kan je nu gewoon verwijderen. Zo werkt de verwijderfunctie voor Messenger. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. Momenteel is er geen manier om een verzonden bericht teerug te halen. Het is niet mogelijk om verzonden of ontvangen berichten in de inbox van een vriend te wissen.


Nieuwe functie kan nog wel even duren. Hoe de ‘wisknop’ precies gaat werken, en of de ontvanger toestemming moet geven om verstuurde berichten te wissen, is echter nog niet duidelijk. Ook wanneer de nieuwe functie beschikbaar komt, is niet bekend. Uiteraard kan dit niet altijd en zomaar, zo kun je de Messenger berichten alleen maar minuten na het verzenden verwijderen en zal de ontvanger altijd zien dat er een bericht gewist is.


Het wissen kan in een persoonlijke chat, maar ook in groepsgesprekken. Ga naar de recente conversatielijst en zoek het grpek dat je wilt verwijderen. Het is echter niet mogelijk om een verstuurd bericht terug messenger bericht verwijderen bij ontvanger halen, messenger bericht verwijderen bij ontvanger , dan worden ze samen bewaard als gesprek of thread. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen.


Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen. Heb je er ooit spijt van gehad dat je een bericht had verstuurd? Naast afzonderlijke berichten, U kunt ook de volledige conversatie te verwijderen.


De taak is vrij makkelijk in de omgang door gewoon bewegen de zekere gesprek van rechts naar links. U kunt dan vinden het gesprek verdwijnen in het scherm. Dat betekent dat ze versleuteld worden op het moment van versturen, en weer ontsleuteld bij de ontvanger.


Als iemand berichten onderschept zijn ze dus moeilijker te ontcijferen. Door een Messenger -bericht terug te trekken, voorkom je dat de ontvanger je bericht ziet. Tot die tijd zal de mogelijkheid van het verwijderen van berichten door Zuckerberg zijn hoger management stopgezet worden.


Daarvoor moet je een geheim gesprek opstarten en via een timer een tijd instellen waarna het bericht zal verdwijnen. Om Messenger opnieuw te activeren, open je de Messenger -app (nadat je die eventueel opnieuw gedownload hebt) en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat komt omdat de berichten van mensen die je niet als vriend hebt toegevoegd worden verborgen. Toch lijkt het in sommige gevallen om belangrijke berichten te gaan. Een WhatsApp-bericht verwijderen kan nu voor jou en voor je ontvanger.


Handig als je spijt hebt van een verzonden chatbericht. Bovendien is vanaf vandaag de limiet verlengd tussen het versturen en het kunnen verwijderen van een bericht. Open het gesprek dat je wilt verwijderen.


Plaats de muisaanwijzer op het gesprek dat je wilt verwijderen en klik op. Goed nieuws dan want Messenger verkent een aantal nieuwe functies die binnenkort waarschijnlijk geïntroduceerd worden. Eentje daarvan is het verwijderen van een verkeerd verzonden bericht.


U vindt er ook de benodigde gesprekken door te bladeren naar de contactpersoon die u wilt archiveren en voeren een lange druk. Of je stuurt een berichtje die bij de verkeerde ontvanger terechtkomt. Hoe kun je zo’n bericht dan weer verwijderen ? Als je chatberichten of gesprekken uit je Postvak IN wilt verwijderen , plaats je de muisaanwijzer op het chatbericht of gesprek en klik je op Verwijderen. Meer informatie over hoe je chatberichten of gesprekken op Messenger.


Het intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van berichten in WhatsApp is een veelgevraagde functie die nog niet in de messenger zit. Om het wachten nog enigszins dragelijk te maken, hebben we wat beelden van hoe de functie eruit komt te zien in WhatsApp. Je kunt een complete gespreksgeschiedenis verwijderen , in plaats van een enkel bericht. Het verwijderen van de hele gespreksgeschiedenis.


Blader door je lijst met gesprekken om die te vinden die je wilt verwijderen. In plaats van het openen van het gesprek houd je je vinger erop en selecteer je Verwijderen uit het menu. Let wel, het verwijderen van een bericht wordt alleen op dat ene toestel gedaan en dus bij de ontvanger of andere apparaten.


WhatsApp laat je berichten terugtrekken, zodat deze verwijderd is voor de ontvanger. Het bericht wordt dan dus uit de hele chat verwijder waardoor niet meer te zien is wat er verstuurd werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts