woensdag 3 februari 2016

Single wintersport oud en nieuw

Lekker met een grote en leuke groep singles op wintersport , genieten op een heerlijke zonvakantie, een weekendje weg en samen oudejaarsavond vieren. Even een keer wat anders dan de gebruikelijke taferelen in eigen land. Actieve en soms avontuurlijke reizen voor de wintermaanden. Dan boek je hier een heerlijke wintersportvakantie en breng je de feestdagen samen met andere alleenstaanden door. Samen met een groep singles ga je naar Hongarije, een land dat nog steeds niet door iedereen ontdekt is.


Single wintersport oud en nieuw

Bezoek de mooie bezienswaardigheden, ga shoppen in de vele retrowinkeltjes en mis natuurlijk niet het leuke sfeervolle Nieuwjaarsfeest met volop vuurwerk. Populair is ons oud en nieuw feest met diner, knalfeest, overnachting en ontbijt. En uiteraard onze bekende single wintersport vakanties. Ga dan mee op deze gezellige singlereis naar Italië. Ongedwongen single wintersport vakantie naar de sneeuw inclusief reis, verblijf, reisleiding, skipas en sneeuwgarantie.


Waar beleef jij deze keer de laatste momenten van het jaar? Single reis oud en nieuw. Wat dacht je van oud en nieuw in een bijzondere stad? Zo combineer je de jaarwisseling met een citytrip.


En dat doe je niet alleen natuurlijk, maar met een gezellige groep singles! Met de Feestdagen hebben we Kerstreizen, maar ook singlereizen voor 50Plus singles die graag de week met Oud - en Nieuwjaar op vakantie gaan. Gezellig op zonvakantie of naar de sneeuw met een van de wintersportvakanties voor singles van 50Plus. Zin in een spetterend oud en nieuw feest met overnachting?


Inclusief diner, drank en verblijf in een stijlvol 4-sterren hotel? Dan is dit VillaVibes arrangement iets voor jou. Geniet samen met 1andere singles van een gezellige en ongedwongen sfeer. En proost op een prachtig nieuwjaar terwijl het vuurwerk.


Single wintersport oud en nieuw

Estivant is dé specialist in wintersport voor singles. Een ontspannen sfeer, nieuwe mensen ontmoeten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat maakt onze reizen bijzonder! Op onze single wintersport bepaal je zelf wat je wilt doen. Van vroeg tot laat op de piste, ontspannen in de sauna of gezellig après-skiën.


Voor singles en alleengaanden: ons motto “Alleen boeken, samen genieten”. Alleen op vakantie gaan is niet altijd gemakkelijk. Natuurlijk, je kunt aansluiten bij een vakantie van familie of vrienden, maar vaak geeft dat een gevoel van het ‘vijfde wiel aan de wagen’.


Single wintersport oud en nieuw

Wil je de jaarwisseling vieren in goed gezelschap van een leuke groep single leeftijdsgenoten? Heerlijk ontspannen thuiskomen en gezamenlijk eten na een actieve buitensport dag op de piste en een paar uurtjes après-ski. Wintersport in Frankrijk is in Europa onwijs populair. Door de enorm grote skigebieden en de variatie aan leuke skidorpen is een wintersportvakantie naar Frankrijk erg in trek.


Onze singlereizen en groepsvakanties gaan dan ook naar vele verschillende bestemmingen in Frankrijk. Ook op wintersport zijn allerlei leuke feestjes te vinden. Blijf je thuis vanwege de leuke feestjes tijdens oud en nieuw ? Niet doen, want ook in de wintersportgebieden zijn allerlei gave feestjes te vinden.


Vuurwerkshows, livemuziek, dj’s en zelfs feestjes bovenop de berg. Klik hier voor het weblog over oud en nieuw feestjes. Wanneer de zomer nog amper voorbij is, gaan de arrangementen voor deze week al erg snel. Onlangs zijn Noorwegen en Zweden aan het wintersport programma groepsreizen toegevoegd. Ofschoon Simi geen specifieke single wintersportgroepsreizen organiseert zijn deze reizen zeer geschikt voor singles.


Het merendeel wat meedoet aan de wintersport groepsreizen is single en de mix van single en niet single geeft een aangename en ontspannen sfeer. Tijdens alle groepsreizen die wij aanbieden, ben je gegarandeerd van een fantastische ervaring met een leuke groep vrijgezellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts