donderdag 3 maart 2016

Boer zoekt vrouw 2 december 2018

Het elfde seizoen van de serie alweer! Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ont. Yvon Jaspers heeft veel zin in het nieuwe seizoen. En hoe gaat het met boer Jan, boer Rudie, boer Wilfred en boerin Saskia die zelf aan de slag gingen met hun brieven?


Het merendeel van de boeren komt alleen aan. De een was nog samen, de ander niet, er zat iemand in Vietnam, iemand had achteraf toch liever voor Petra gekozen en Marnix had iemand geld gegeven om te doen alsof ze zijn vriendin is. Zijn de boeren geslaagd in hun missie: het vinden van een. Boer zoekt Vrouw special.


Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Nou, wie moet er nog meer koffie? Wim komt aan zonder vrouw en daar werd de afgelopen dagen flink over gespeculeerd. Maar rustig aan mensen, Wims chick zit gewoon even lekker met haar backpack in Vietnam.


Boer zoekt vrouw 2 december 2018

Steffi en Michelle zijn er samen met hun kerels en Jaap is alleen. De liefde tussen Michelle en haar Maarten spatte van het. We hebben weken achter elkaar gekeken, meegenoot en getweet.


Bij de citytrip zag het er nog goed uit tussen boer Jaap en Marian, maar nu is hij teleurgesteld. De kijker moest zich daarvoor wel door een lange reeks duffe tv-momenten worstelen. Volg hier de laatste aflevering van de reunie. De stellen komen nog een keer bij elkaar.


Boer zoekt vrouw 2 december 2018

Adverteren op The Best Social Media? Van binnen en van buiten. Zo fijn dat je de liefde hebt gevonden. FOTO KRO Jaap is alleen.


Hij voelde niet genoeg voor de ,,superlieve’’ Marjan. Jinek bedankt en blaast kus naar de kijkers. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door ze een brief te schrijven. Na iedere uitzending een samenvatting.


Boer zoekt vrouw 2 december 2018

Meer columns op rickevers. Ik wilde origineel zijn door op mijn eigen blog een verslag van boer zoekt vrouw te doen. Maar toen ik ging zoeken kwam ik overal blogs tegen! Ja joh, maar dat was altijd al hoor! In onze tijd waren er meerdere blogs over boer zoekt vrouw.


Hoe kijken ze terug op hun avontuur? Onder het genot van een hapje en een drankje. In de laatste aflevering van gisteravond kwamen alle boeren nog één keer samen. Wie heeft er allemaal nog een relatie? Hij kent zijn nieuwe vriendin al twintig jaar en onlangs is de vonk overgeslagen.


De Noord-Hollandse vlees- en paardenfokker ging met Janneke op citytrip, maar liet daar aan haar weten niet verder met haar te willen. En dit keer gaan we weer de grens over! In de uitzending was in een follow-up te zien of de boeren nog steeds aan de. De laatste aflevering van dit seizoen. Ongelooflijk wat Oslo kan losmaken in de mens!


Hij is wel blij dat hij deze Friezin aan de haak heeft geslaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts