dinsdag 22 maart 2016

Normen en waarden filipijnen

Het boeddhisme heeft ook haar aanhangers in de Filipijnen , maar samen met het animisme is dit slechts procent van de bevolking. Filippijnse vrouwen zijn met klassieke normen en waarden opgevoed en zijn dus echte gezinsvrouwen. Aziatische vrouwen zijn niet lui aangelegd en hun Aziatische kook kunsten mogen ook genoemd worden.


Normen en waarden filipijnen

Normen en waarden zijn de omgangsvormen en principes volgens welke men publiekelijk en in sociaal verband handelt. Vaak worden de termen in de politiek en de media als één enkel containerbegrip aangedui of onterecht als synoniemen door elkaar gebruikt. De Filipijnen is een wereld apart. Niet alleen omdat het ver weg ligt van de rest van Zuid-Oost Azië maar ook qua cultuur en tradities. Het land wordt overspoeld door Katholieken, een gevolg van de 3jaar dat Spanje het hier voor het zeggen had.


Veel mensen gebruiken de begrippen normen en waarden zonder dat ze het verschil tussen normen en waarden precies kunnen aangeven. Indonesische tijd die is echt vrij ontspannend. Jongere mensen tonen hun respect door je hand te nemen en hun voorhoofd ( ” Salim ” ) te raken.


De normen-en-waardencrisis in Azië Cultuur draagt wezenlijk bij aan financiële malaise in het Verre Oosten. Nu dat succes wat tegen blijkt te vallen, blijft het stil aan de andere kant. Op zoek naar de liefde, goedkoop leven en andere normen en waarden dan in Nederland. Heel veel van hen vinden hun geluk in de Filipijnen , sommigen gaan bitter en berooid weer terug naar Nederland.


Voor grote delen van de Filipijnen is een negatief reisadvies afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Neem het glaasje uiteindelijk aan met je rechterhand. Volgens de Iraanse normen en waarden wordt het gebruik van je linkerhand in de omgang als uiterst respectloos ervaren. Na een paar glaasjes thee heb je waarschijnlijk genoeg.


De vriendelijke dochter blijft echter langskomen. Iraniërs overladen hun gasten namelijk met eten en drinken. Ik zocht het voor je uit en schreef en er een blog over. Bevolking van Madagaskar. De oorspronkelijke bewoners van Madagaskar komen voor het grootste deel uit Zuidoost-Azië en dit zie je terug.


Het echte familieleven hebben ze net zoals de noodles overgenomen uit de Chinese cultuur. Door het kolonialisme van Spanje kent het land ook vele westerse invloeden. Dit is ook de reden waarom ruim van de bevolking in de Filipijnen rooms-katholiek is. Bekijk meer ideeën over Onderwijs, Sociale wetenschappen en Ios app. En in andere landen gelden andere normen en waarden of gedragsregels dan in Nederland of België.


Als je op reis gaat ben je te gast in een ander land. Wij noemen dat etiquette op reis. Een handgebaar dat je maakt, kleding die je draagt of dingen die je zegt. Je kunt locals beledigen zonder dat je er bij stil staat.


Spanjaarden zijn de warmte gewend en lopen met graden soms nog in een lange broek. Een uit Rotterdam afkomstige Nederlander wordt binnenkort de Filipijnen uitgezet. Volgens de autoriteiten vormt hij een gevaar voor de openbare orde, veiligheid en normen en waarden. Of je nou religieus bent of niet, het vormt onze cultuur.


Normen en waarden filipijnen

Zo wordt de Japanse cultuur gevormd door Shinto, de oorspronkelijke religie van Japan. Vrij vertaald betekent het “Weg der Goden”. Hoewel onze rondreis door Filipijnen sowieso al geweldig was, was de tocht met Buhay Isla echt wel het hoogtepunt. Je zult wel eens in situaties terecht komen die je niet had verwacht, en die anders gaan dan in Nederland.


Het eiland voelt daardoor als een mix tussen deze twee landen. Zowel in de plaatselijke gerechten als in de normen en waarden van de bevolking zie je dit terug. Taiwan staat bekend om haar schitterende natuur en heeft veel te bieden voor wandel- en fietsliefhebbers.


Daarnaast zijn er veel tempels, leuke steden en een relaxte sfeer. Everyone agrees they’re important and they have become a key election theme, but nobody seems to be quite sure what distinguishes the normen from the waarden. Louis Tavecchio over normen en waarden in de kinderopvang.


Sell your work, your way with Vimeo On Deman our open self-distribution platform. Het christendom is geen stelsel van normen en waarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts