dinsdag 15 maart 2016

Messenger bericht verwijderen voor iedereen

Hou het bericht dat je wil verwijderen ingedrukt. Kies nu voor Verwijder voor iedereen. Deze kan je nu gewoon verwijderen. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen.


Om een bericht te verwijderen druk je met een long press op het bericht. Je ziet dan opties zoals het kopiƫren, doorsturen en vertalen van het bericht. Je moet er echter wel snel bij zijn.


Messenger : verwijderen voor iedereen. Na tien minuten is je verzonden bericht definitief: je kunt het dan niet meer verwijderen en de inhoud is voor iedereen zichtbaar. Als jij een bericht verwijdert krijgt je gesprekspartner een notificatie.


Hij of zij kan niet zien wat je hebt gezeg maar raakt misschien wel nieuwsgierig. Daarin een bericht verwijderen is super simpel. Eentje daarvan is het verwijderen van een verkeerd verzonden bericht.


Maar voor ‘normale gebruikers’ zal het waarschijnlijk niet mogelijk worden om de berichtjes in andermans inbox te wissen. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen. Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen.


De volgende instelling bepaald of iedereen een bericht kan sturen. Jachthaven zuid holland te koop u doorgaat met het gebruik van deze site zullen we aannemen dat u tevreden met het bent. Velen van ons willen het bericht verwijderen omdat je ruimte wilt maken doot her verwijderen van oude berichten, of omdat je niet wilt dat iemand anders je geheim bericht ziet. Het bericht verwijderen is mogelijk en het is nakkelijk. Niet permanent verwijderen dus, maar deactiveren.


Je hebt nu tot tien minuten om berichten uit gesprekken te verwijderen. Als je na die tijd nog een bericht wil verwijderen , dan gaat, zoals voorheen, alleen jouw kopie weg. Gelukkig komt de app nu met een oplossing: je kan voortaan berichten verwijderen.


Een bericht kan alleen voor iedereen verwijderd worden als het bericht binnen minuten wordt verwijderd. Deze melding zal ook in een notificatie weergegeven worden als de chat door de ander nog niet geopend is. Voor varieert gelegenhei wilt u misschien een aantal berichten en conversatie te verwijderen , kan zijn dat je gewoon niet ze meer nodig.


Deze zeer gewilde functie is nu voor iedereen beschikbaar. WhatsApp en berichten intrekken Het kunnen intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van verstuurde berichten is handig omdat we allemaal wel eens per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon sturen. Met de update wordt het mogelijk om berichten te verwijderen die je de.


Eigenlijk is het vrij eenvoudig. Wil jij het verwijderde bericht rapporteren? Tot die tijd zal de mogelijkheid van het verwijderen van berichten door Zuckerberg zijn hoger management stopgezet worden.


Daarvoor moet je een geheim gesprek opstarten en via een timer een tijd instellen waarna het bericht zal verdwijnen. Nu laat het sociale netwerk dus weten dat het verwijderen van verzonden berichten in de toekomst voor iedereen beschikbaar zal zijn. Ook zullen er geen berichten van Zuckerberg meer teruggetrokken worden. Klik op Verwijderen en kies Verwijderen voor iedereen of Verwijderen voor jezelf. Plaats je muisaanwijzer op het gesprek in de linkerkolom.


Geen geluiden laten afspelen wanneer u berichten verzendt: Schakel Geluid voor uitgaand bericht laten horen uit. Meldingen op uw telefoon ontvangen terwijl u Berichten voor het web gebruikt Ga naar de app Instellingen. Zoek het bericht of berichten die je wilt verwijderen.


Klik op het bericht en houd het vast tot een lijst met opties verschijnt, inclusief de optie om het bericht te verwijderen of te kopieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts