maandag 20 juni 2016

Duisburg centrum winkels

Opvallende, verrassende en bijzondere winkels in Duitsland: deze site biedt een selectie uit het winkelaanbod in de Duitse grensregio. Het forum Duisburg is een vijf verdiepingen groot compact winkelcentrum met ongeveer 1winkels. De winkels bieden een goede mix tussen de bekende winkelketens en de speciaalzaken. Op het gebied van mode zijn de bekende ketens zoals CA, HM, Engbers en New Yorker aanwezig. Winkelen in Duisburg , Duitsland.


In het centrum van Duisburg gelegen winkelcentrum. Het centrum huisvest meer dan winkels in het assortiment kleding, schoenen, lederwaren en verzorgingsproducten. De Königstraβe biedt naast de vele winkels ook restaurants en café’s.


Forum Duisburg ontvangt dagelijks 30. Gelegen in het centrum van Duisburg in de voetgangerszone. Het betreft een redelijk nieuw modern centrum met een zeer behoorlijk winkelaanbod in het middensegment.


Duisburg centrum winkels

Horeca is tevens in ruime mate aanwezig. Voor een stad als Duisburg is het een mooi centrum. De parkeerduur is hier meestal onbeperkt.


Verwijsborden van het parkeerinfomatiesysteem geven de parkeerlocaties aan. DUISBURG , h et centrum van Duisburg ­ levendig en rijk aan contrasten. De bekoring van het stadscentrum van Duisburg ligt in de geslaagde versmelting van historische en moderne elementen, de harmonische mengeling van wonen en werken, van inkopen en vrijetijdsbesteding. Naar deelstaat Noordrijn-Westfalen.


Duisburg centrum winkels

De belangrijkste winkelstraat van Duisburg is de Königstraße, een buitengewoon brede boulevard met fonteinsculpturen in het centrum van de stad. Mooie zijstraten, kleine steegjes en de shoppingcenters Forum, Königsgalerie en CityPalais maken het winkelgebied in het centrum compleet. Het uurtarief bedraagt € 5 max dagtarief € 100. Tussen de 1kraampjes in het centrum van Duisburg staan bijzondere verrassingen.


Ook de winkels in het centrum van Duisburg zijn sfeervol verlicht. Mercator Centre in Duisburg ligt ten noorden van Duisburg aan de A3. Het winkelcentrum bevat een goede mix van levensmiddelen en speciaalzaken. Averdunk-Center Duisburg - Landfermannstr. Er is een grote Reaal supermarkt gevestigd en een DM drogisterij.


De stad Duisburg in de deelstaat Noordrijn-Westfalen ligt op het punt waar de Ruhr en de Rijn samenvloeien. Vanaf de eerste eeuw na Christus vormde de Rijn de grens van het Romeinse Rijk, maar de Romeinen bezetten ook enkele delen van de oostelijke Rijnoever, waaronder het huidige Duisburg. Een overzicht van al de winkels en handelszaken in Tervuren met hun openingsuren, adresgegevens en contactgegevens. Daarnaast vindt u ook de winkels open op zondag en de koopzondagen in Tervuren.


Einfach einkaufen - bequem, schnell und alles unter einem Dach. Ein besonderes Einkaufserlebnis in historisch geprägter Atmosphäre. Dafür steht die Königsgalerie Duisburg.


Shops im Einkaufszentrum FORUM Duisburg Willkommen im Bereich Shops! Hier nützliche Informationen über die Geschäfte Ihres Einkaufszentrums FORUM Duisburg. Aktuelle Modetrends, Beauty-Tipps und Deko-Ideen für ein stilvolles Zuhause - all das hier für Ihren Einkaufsbummel bei uns.


Parkeren kan in een parkeergarage in het centrum. Shoppen in Essen: de winkels , winkelstraten en openingstijden. In Duisburg gelegen und leicht mit öffentlichen Verkehrsmitteln zu erreichen, empfängt FORUM Duisburg Sie für Ihr Einkaufserlebnis Montag bis Samstag von 09:Uhr bis 20:Uhr geöffnet!


In the Landscape Park Duisburg -Nor industrial culture, nature and a fascinating light spectacle combine to form a unique park landscape. Find what to do today, this weeken or in November. We maken van elke dag een Au Flan Breton-dag. Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf om je kwalitatieve, lekkere en (h)eerlijke producten aan te bieden.


Die einzigen Geschäfte sind ein Laden einer Billigkleidungskette, ein paar Restaurants und ein Blumenladen. Lassen Sie sich entführen in eine Welt voller edler Düfte und Wohlbefinden – die Welt der schönen Dinge des Lebens. Auf 1qm begeistert die Stadt-Parfümerie Pieper, Deutschlands größtes inhabergeführtes Parfümerieunternehmen, die Kunden der Königsgalerie Duisburg mit persönlichem Service und hochwertigen Produkten.


Duisburg centrum winkels

Kaart Duisburg - Kaart en gedetailleerde plattegrond Duisburg U zoekt de kaart of de plattegrond van Duisburg en omgeving? Dat betekent dat sommige winkels eerder sluiten of langer open blijven. Tilburgse winkels mogen elke zondag open zijn, met uitzondering van Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Check openingstijden van een specifieke winkel altijd even via de website of social media kanalen. Wil je weten wat te doen in Duisburg ? Wat te doen in Duisburg , Duitsland.


Je kunt video van Duisburg bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts