woensdag 29 juni 2016

Kerst in het park

Kerst in het park

Waaronder winter in het park ! We laten je zien: - Winter in het park ! Het is voor het eerst dat er in Wageningen een dergelijk evenement op kerstavond georganiseerd wordt. Het doel: de inwoners van Wageningen een mooie en inspirerende avond geven, om op die manier het kerstgevoel mee te geven. Het Park blijft langer open om een uniek evenement te kunnen bieden: Een Gallische Kerst ! Om op gepaste wijze kerst te kunnen vieren, hebben de onbedwingbare Galliërs een wapenstilstand voorgesteld aan de Romeinen, met besneeuwde menhirs, dol entertainment en kerstmuziek. Wij hebben genoten van drie mooie dagen in een sfeervolle omgeving.


Over ons Brasserie Park. De brasserie deed vroeger dienst als boerderij en dat straalt het gebouw nog helemaal uit, mede door de authentieke luikjes, houten balken en melkbussen aan het plafond. Sluit de dag af met een heerlijk kerstdiner en blijf slapen in één van onze vakantiewoningen. Leeftij afkomst en de woonsituatie maken hierbij niet uit. Wandelend door het park loop je langs alle verhalen en optredens met dit jaar als thema “je hoort erbij”.


Stichting Stakenboer, Impuls, kinderopvang Columbus jr. De Leemstee hebben elkaar gevonden in een nieuwe en grotere aanpak, waarbij Park Stakenkamp woensdag december van Breedwijs tot Stakenboer in kerstsfeer is. Kerst in het Park wordt dit keer: Kerst op de Koemarkt! Purmerend – uurtjes productief overleggen en het was voor elkaar. Alleen doen ze het dit jaar niet bij het Leeghwaterbad maar op de Koemarkt.


Kerst in het park

Schouwburg en Congrescentrum Het Park. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications. Ga jij deze kerst voor gemak? Voor een zorgeloze kerst boek je gemakkelijk een van onze kerst arrangementen. Diverse culinaire arrangementen, van een complete kerstbrunch tot een avondvullend kerstdinner.


Een gezellige avond gourmetten, fonduen of steengrillen in je cottage? Bestel het Table Cooking Arrangement. Ik heb zin in een dag vol betovering en magie!


Bekijk de openingstijdenkalender hieronder én ontdek het park ! In het sfeervol verlichte Torckpark kregen de bezoekers het kerstverhaal mee door middel van figuranten, een levende kerststal en koortjes. Het Park nodigt je uit het Gallische Kerstfeest te komen ontdekken. Besneeuwde menhirs, waanzinnige optredens op het ijs, een charmante kleine kerstmarkt en nieuwe voorstellingen voor een unieke Kerst ! In verschillende scènes wordt het authentieke kerstverhaal uitgespeeld. De moderne interpretatie is toegankelijk voor jong en oud en brengt mensen van verschillende achtergronden samen. Restaurant The Park Cuisine op Michelin Bib Gourmand niveau in het centrum van Rotterdam BeleefTHE PARK Gastronomisch lunchen en dineren in het hart van Rotterdam Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder.


Vanaf heden is Dudok In Het Park in Rotterdam geopend. Beleef de magie van het kerstfeest: de Disney Figuren hebben speciaal voor jou hun mooiste kerst -outfit aangetrokken. Dit is je kans om een unieke selfie te maken met Remy en Emile in het Walt Disney Studios Park. Daarbij kon iedereen nagenieten van de fraaie zomer met een selectie van de leukste muziekoptredens.


Al vanaf de poort van het park , waar een beschermengel je opwacht, ben je onderdeel van het verhaal. Onder begeleiding van een beschermengel wandel je door het park langs tien scènes die het kerstverhaal vertellen. Op het eindplein geniet je van een warm drankje en live muziek. Kerst vieren in Parijs is magisch en iets voor op jouw bucketlist.


Het eten is er bijna overal goe zelfs bij een willekeurige bistro op de hoek van de straat, je kunt er de hele winter op een verwarmd terras zitten en er zijn het hele jaar door zo veel mooie lichtjes. Vier samen met Maya, Bumba en hun vriendjes een betoverende kerst in Plopsa Indoor Coevorden! Leef je uit op de meer dan attracties in het mooiste indoorpark van Nederland die helemaal in een magische kerstsfeer gehuld is!


De dag wordt afgesloten op het Dorpsplein waar je kan dansen tussen de sneeuwvlokjes die vrolijk naar beneden dwarrelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts