donderdag 9 juni 2016

Spanje bellen vanuit belgie

Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Voor C van der Zouwen, als je vanuit het werk in Vietnam naar nederland belt is het duidelijk dat het bedrijf waar je werkt de rekening krijgt van dit belletje. De baas zal er niet vrolijk van worden en kan je ontslag kosten! Dus beter maar bellen vanuit een plek dat je zelf betaalt voor dit gesprek. Zal goedkoper uitkomen volgens mij.


Naar het buitenland bellen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Welk getal moet ik weglaten? Met deze korte handleiding kun je zo naar dat telefoonnummer uit België bellen.


Hoe kan Hallobuitenland zulke goedkope tarieven voor België aanbieden? U bent niet de eerste die dit zich afvraagt, zeker als u bedenkt wat bijvoorbeeld KPN of Ziggo vragen om naar België te bellen. In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk. Goedkoop van België naar Spanje bellen.


Spanje bellen vanuit belgie

Vanaf Cent per minuut. Vaste - en mobiele telefoon. Via onderstaand overzicht kun je vergelijken met welke aanbieder je het goedkoopst uit bent in Spanje , via een mobiele aansluiting. Vanuit Nederland naar Spanje : - - netnummer zonder nul - abonneenummer.


Vanuit Spanje naar Nederland: - - netnummer zonder nul - abonneenummer. Je betaalt namelijk hetzelfde tarief als in Nederland. Met de optie krijg je voor euro minuten om te bellen vanuit België naar Frankrijk, Spanje , Italië, Roemenië en Polen.


Spanje bellen vanuit belgie

Deze zijn dagen geldig. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. Dit is een optie die enkel beschikbaar is voor Orange-klanten met een herlaadkaart Tempo Easy, Tempo Touch of Tempo Giga. Let op: de kosten van zulke gesprekken zijn niet gereguleerd en kunnen dus flink oplopen.


Datzelfde geldt ook als je vanuit Nederland of België naar Spanje belt, ook dat wordt logischerwijze niet gezien als roaming. PayGo-klanten moeten minstens € krediet hebben op hun kaart om te kunnen bellen in het buitenland. De manier van bellen gaat meestal wel op een iets andere manier, waarbij je bijvoorbeeld moet wachten op een doorschakeling maar als dit voordeliger is dan lijkt dit wel de beste oplossing.


Onderstaand kun je direct in onze webshop de internationale simkaart “World Mobile” kopen. Hierbij bel je vanuit veel landen maar voor €per minuut. Het bedrag dat je ziet bij je mobiele data is mogelijk hoger dan je werkelijk hebt verbruikt. Geen zorgen, dat zijn megabytes die we even reserveren zodra je mobiele data begint te gebruiken.


Als je in Spanje bent gearriveerd neem dan meteen een Spaans telefoonnummer door naar een van de mobiele providers te gaan. Dat kan uiteraard een prepaid systeem zijn of met een contract maar houdt er rekening mee dat in het geval van een contract men moet aantonen dat men in Spanje woont en een NIE heeft (dat is een volgende stap). Nog goedkoper kan er gebeld worden via een GTS Voipaccount. Internet (WiFi = gratis) en anders ca.


Bel dus niet meer dan echt nodig. En vraag vooraf informatie over de kosten van lokale en internationale gesprekken en de oproepen die je ontvangt vanuit België of Nederland. Ook voor telefoonoproepen vanaf je hotelkamer is het handig je eerst te informeren, want deze kosten lopen. Als je tijdens je vakantie naar huis wilt bellen is dat niet goedkoop.


Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt. Zoek dus eerst het landnummer dat je nodig hebt voor het land dat je wil bellen.


Spanje bellen vanuit belgie

Dat valt niet onder de roaming wanneer u belt vanuit Nederland met Simyo. Belt uw dochter u met een Nederlandse Simyo aansluiting vanuit Spanje , dan valt dat wel onder de roaming regels van de EU. Belt u dan belt u buiten de bundel naar Spanje. Dat wil zeggen dat je voortaan in EU-landen volop mobiel kan bellen , sms’en en surfen tegen dezelfde tarieven als in België.


Bijvoorbeeld: Je staat op een camping in Portugal en je belt naar Spaanse vrienden in Spanje. Ook deze kosten gaan uit je abonnement. Dochter zit in Spanje en kan haar niet bereiken, sms lukt ook niet vanuit Belgie maar zij kan wel sms sturen. Ik heb Base als provider.


Bellen vanuit het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts