dinsdag 14 juni 2016

Prefix italie vanuit belgie

Daarmee weet je wel nog niet alles. Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. Hoe kan Hallobuitenland zulke goedkope tarieven voor Italie aanbieden?


U bent niet de eerste die dit zich afvraagt, zeker als u bedenkt wat bijvoorbeeld KPN of Ziggo vragen om naar Italie te bellen. Als u zich buiten Italië bevindt en u wilt een persoon in Sondrio (Chiavenna), bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. Daarna volgt het netnummer, normaliter echter zonder de voorafgaande nul en vervolgens het nummer van de gewenste gesprekspartner, zoals gebruikelijk. Voor C van der Zouwen, als je vanuit het werk in Vietnam naar nederland belt is het duidelijk dat het bedrijf waar je werkt de rekening krijgt van dit belletje. De baas zal er niet vrolijk van worden en kan je ontslag kosten!


Dus beter maar bellen vanuit een plek dat je zelf betaalt voor dit gesprek. Zal goedkoper uitkomen volgens mij. Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn.


Hoe zit dat met die landcodes? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Welk getal moet ik weglaten?


In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk. Als u naar Luxemburg wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Landnummer van Luxemburg. Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Luxemburg wilt bellen.


Prefix italie vanuit belgie

Voor bellen vanuit het buitenland naar de meeste Europese landen vervalt in het netnummer het interlokaal toegangsnummer, doorgaans een 0. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. Canada (en alle overige landen)! De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land. De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn.


Belgische gsm-nummers schrijven we voor binnenlands gebruik als volgt. Het landnummer van Engeland. Als u naar Engeland wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Online verzenden maken we zo makkelijk mogelijk, zodat er tijd is voor andere dingen.


Prefix italie vanuit belgie

Ervaar zelf hoe makkelijk het is met UPS. Verstuur uw pakket vandaag nog! Hotelrecensies helpen je bij het vinden van je ideale hotel.


Expedia, Agoda en grote hotelketens, zodat je een beeld krijgt van een hotel. Ontdek hier al onze tarieven en opties voor België en het buitenland. Met de optie krijg je voor euro minuten om te bellen vanuit België naar Frankrijk, Spanje, Italië, Roemenië en Polen. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden.


Deze zijn dagen geldig. Om vanuit het buitenland te bellen draai je 0voor de landcode. Tolvrije nummers en premium codes. Er zijn veel speciale codes in.


Het toegangsnummer is het land van waaruit je belt. Belt u vanuit Nederland dan is het toegangsnummer van Nederland van belang(00). Belt u naar Duitslan dan moet deze landcode worden gebruikt.


De landcode is gebaseerd op het land waarnaartoe wordt gebeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts