maandag 20 juni 2016

Vind mijn apparaat ontgrendelen

Als u uw telefoon niet kunt ontgrendelen , kunt u de telefoon wissen, opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als u een Android-telefoon of -tablet of Wear OS-horloge kwijtraakt, kunt u het apparaat zoeken, vergrendelen of wissen. Ben je je telefoon kwijt? Probeer enkele eenvoudige stappen, zoals de locatie weergeven of het scherm vergrendelen, om het apparaat te beveiligen.


Dan kunt u de informatie van uw apparaat op de linker kolom van de primaire venster. Klik op de “ontsluiten” nu knoop. En dan wachten op een paar seconden. Wanneer het proces klaar, zult u een melding venster krijgen.


Stel je apparaat opnieuw in. Met Vind mijn apparaat kun je je kwijtgeraakte Android- apparaat vinden en vergrendelen tot je het weer terughebt. Als het apparaat draait op Android 5. Functies Je telefoon, tablet of horloge bekijken op een kaart. Als de huidige locatie niet beschikbaar is, zie je de meest recente bekende locatie. Het vinden van uw telefoon is nu gemakkelijk met Zoek mijn mobiel.


Vind mijn apparaat ontgrendelen

U kunt ook uw gegevens op afstand vergrendelen en wissen. Geen reden meer voor paniek. Als je deze functie tijdens de installatie hebt uitgeschakeld en deze nu wilt inschakelen, moet je ervoor zorgen dat je Windows- apparaat verbonden is met internet, voldoende batterijvermogen heeft, zodat het de locatie kan verzenden en dat je bent ingelogd op het apparaat. Sinds vanmorgen kan ik mijn Samsung Galaxy SMini niet meer ontgrendelen omdat de optie van vingerafdrukscanner er opeens niet meer is.


Als enige optie kan ik een alternatief wachtwoord invoeren maar dit weet ik niet meer. Het kan enkele minuten duren voordat uw apparaat op afstand is vergrendeld. U kunt uw apparaat ontgrendelen door het simpelweg te ontgrendelen op het apparaat , of op dezelfde manier op afstand via My F-Secure. Hoe ontgrendel ik mijn Fitbit- apparaat met mijn telefoon?


Vind mijn apparaat ontgrendelen

Waarom zou ik de apparaatvergrendeling op mijn Fitbit- apparaat moeten gebruiken? Om je Fitbit- apparaat veilig te houden, schakel je de apparaatvergrendeling in de Fitbit-app in. Je wordt gevraagd om een persoonlijke viercijferige pincode in te voeren om je apparaat te ontgrendelen. Bezorgd uw telefoon is verdwenen of gestolen?


Vind het snel met behulp van de Find My verloren telefoon app. Het apparaat kan nog wel oproepen en FaceTime-gesprekken ontvangen. Let op dat deze methode alleen werkt als je je telefoon al met dit hulpmiddel hebt geregistreerd en via een wifi- of mobiel netwerk met het internet bent verbonden. Kies het gewenste apparaat. Uw apparaat op een kaart lokaliseren.


Vind mijn apparaat ontgrendelen

Een alarm laten afgaan dat zelfs in de stille modus werkt. Als laatste redmiddel kunt u het interne en externe geheugen van het apparaat op afstand wissen. Tik op Patroon vergeten. Uw kwijtgeraakte apparaat zoeken of vinden via Norton Mobile Security.


Wat doe ik als ik mijn apparaat nog steeds niet kan vinden? Maar op het scherm van het toestel verschijnt dan de tekst Apparaat gevonden Dus de vinder of dief weet dan dat ik hem op het spoor ben en kan het toestel laten verdwijnen. Is er geen mogelijkheid om deze tekst niet te laten verschijnen. Als er een geheugenkaart in het apparaat is geplaatst, verwijdert u deze en start u het apparaat opnieuw op.


Je kunt dan een vervangende simkaart aanvragen. Het is dus geen probleem om een typfoutje te maken, dat kan iedereen gebeuren. Maar voer geen pukcode in als je ‘m niet weet. Log gewoon in bij Mijn Simyo en vind ‘m daar.


Dan is er niets aan de hand #128578; Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts