vrijdag 3 juni 2016

Wandelblog belgie

Hou onze wandelb het oog en ontdek de mooiste wandelplekjes van Vlaanderen. Dit kan alleen maar van toepassing zijn als je komt meewandelen in groep bij één van de Euraudax organisaties, dus moeten we de verplaatsing maken naar Hamme waar Frank Rottiers zijn thuisgrond Merksem dus heeft omgeruild…. Dagelijks blog over wandelingen , wandelreizen en geschreven wandelartikelen.


We zijn terug in België om te wandelen met de passage door de zwinduinen en -polders vooraleer we terug wandelen door de villa’s van deze gemeente. Tussen de vele vijvers, met soms prachtige rietkragen, was het een overweldigend schouwspel van fauna en flora. De roep van de koekoek, het plonsen van ganzen en eenden, het gekwaak van kikkers, opvliegende reigers van verscheiden pluimage, rietzangers en andere zangvogels die hun beste liedje lieten horen, allemaal taferelen die zich tijdens de wandeling afspeelden. Start en aankomst van deze wandeling gaat door in de Gemeentelijke Basisischool. Hallo Mark, Mooie Blog!


Vraagt om nadere bestudering. We zouden van Oud Heverlee naar Waver pikkelen en rond 10ustapten we uit in Oud Heverlee samen met nog een Nederlands koppel dat, naar hun outfit te oordelen, ook een toerke ging stappen. Deze tochten hebben meestal drie overnachtingen. Het wandelen in Nederland. Wij zijn Gina Hoorens en Krist Vanackere en op deze blog worden onze wandelavonturen beschreven.


Wandelblog belgie

Bijna ieder week-end zijn we op stap ergens in België. Soms maken we ook wandelvakanties, waarvan U hier ook een verslag vindt. Meerdaagse trekkings in Europa en daarbuiten. Jouw gids om zelfstandig op stap te gaan: Links. Mijn trektochten duren gem.


Ik loop dan meestal op asfaltwegen. Heb de beste merken gebruikt maar de vibramzool blijkt niet goed genoeg. Vroeger gebruikte ik “soldatenkistjes”. Voordeel de dikke hakken.


Wandelblog belgie

Vandaag de voerstreek als wandelgebied gekozen. De route loopt door het gehucht Tommel, dat ligt ten zuidwesten van Baarle-Nassau, waar je voor de verandering weer eens in Belgie belandt. Wandelblog Patrick Zoeken in deze blog. Ga op pad op dit wandelblog en ontdek mijn tips voor de leukste wandelroutes, mooiste wandelbestemmingen en beste wandeluitrusting.


Op de website van Durea blogt Anita over haar wandelavonturen. Waar elders in Nederland en Belgie de beken recht getrokken werden tot een kanaal, is het Merkske, dat de grens tussen Nederland en Belgie vormt, altijd blijven kronkelen. Door het intact blijven van de natuurlijke loop van het water, en de voor de natuur gunstige landbouwwijze, is het beekdal van het Merkske een vrijwel uniek natuurgebied. Deze week ben ik op vakantie in eigen land en de weersvoorspelling voor vandaag was gunstig (droog) tot in de late namiddag: ideale omstandigheden om nog eens een stapje op de wit-rode paden te zetten. De Dommel ontspringt ontspringt in Belgie in de buurt van Peer.


Na de Nederlandse grens worden de akkers duidelijk stukken omvangrijker, maar het is er even rustig. Op de weg naar uitmonding in de Maas overbrugt de beek een hoogteverschil van meter. Vanaf de Belgische grens zorgen stuwen ervoor dat het water op een bepaald peil blijft. Deze wandelblog laat jullie graag meegenieten van dichtbij tot ver weg wandelverhalen.


Plots sta je oog in oog met grazende Schotse hooglanders. Wir fordern, dass der ORF und natürlich auch alle privaten Medien ihrem journalistischen Auftrag gerecht werden und die Bürger und Bürgerinnen umfassend und möglichst objektiv informieren. Brussels City Segway Tour Our guide Erik was very knowledgeable and friendly. As we were the only two on the tour, it worked out well when one of us got tired and wanted to cut the tour short.


Die heb ik wel nodig, want doordat ik vandaag op een doordeweekse dag reis, moet ik bij NS inchecken voordat de spitsperiode begint. Plaatsen , reizen en wandelingen. Wat leuk dat je mijn wandelblog bezoekt.


Op mijn blog vertel ik over de wandelingen die ik loop, meestal samen met mijn man. Ik ben geboren en getogen in het Limburgse Heuvelland en nu woonachtig in Brabant, op de rand van het Groene Woud. Dit zie je ook terug in de wandelingen die we lopen.


De wandeling gaat verder over een smal bospad. Je loopt in heuvelachtig gebied en dat merk je goed. Dat maakt het wandelen in deze streek zo leuk en afwisselend. De grens wordt gepasseerd en gaat vanaf nu de wandeling km lang door Belgie verder. Jaja, het is er dan toch nog van gekomen ! Met de trein tot in Moortsele en met een grote boog westwaarts over Bottelare, Oud Munte, Schelderode, Merelbeke naar Melle station, het eindpunt.


In the future this might turn into a blog platform with public registration.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts