woensdag 7 juni 2017

Chalet durbuy met zwembad

Quick, Simple, Easy to Use. New deals listed every day! Book online, Pay at Hotel. Easy, fast and secure booking!


Vraag ons advies en boek nu uw ideale chalet in Durbuy ! In het vakantiehuis met verwarmd buitenzwembad kan u een heerlijke duik nemen vanaf mei tot en met september. Chalet 2– tot personen. De ingerichte keuken, salon, afsluitbare slaapkamer en een slaapkamer op de overloop, gratis WIFI, kindvriendelijk terras en overdekt zwembad op het park voltooien het geheel van een geslaagde vakantie.


Op zoek naar een vakantiewoning met wellness in de Ardennen? Jezelf nu en dan eens in de watten leggen zorgt ervoor dat stress van je afglijdt en je tot rust komt. Van begin mei tot eind september is de watertemperatuur aangenaam warm (min 25°C).


Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het openluchtzwembad. Durbuy chalet ligt in Durbuy , op km van de kerstmarkt van Durbuy , en biedt accommodatie met een tennisbaan, gratis WiFi en een ticketservice. Uitstekende locatie, het huisje had alles wat we nodig hadden, prachtig uitzicht en heel rustige.


Vakantiechalet te huur in Durbuy. Zwembad beschikbaar vanaf mei tot en met september. Prachtig vakantiehuis om te wandelen, fietsen, ontspannen. Durbuy , Zwembad “Het groepshuis Fond des Vaulx ligt in een heel rustige omgeving, onmiddelijk bij een mooi bos met een fitnessparcours. Aanwezigheid van welness was zeker een pluspunt ! Huisjes en vakantiehuizen met binnenzwembad.


De chalet (Nr: 146) behoort tot het park “Sunclass Durbuy ”. In de zomer kan u genieten van de grote schuiframen. Heerlijk ontspannen in Durbuy. Boek nu uw ideale chalet ! Gezellige chalet in de natuur.


Deze 5-persoons bungalow staat in een rustig vakantiepark met onder andere een overdekt zwembad , een restaurant en e. Op het park is een kinderbedje en buggy te huur. Aantrekkelijke prijzen voor een verblijf tot personen. In ons chalet ligt een informatiemap met praktische zaken tbv het chalet , en wetenswaardigheden over het park en de omgeving.


Chalet durbuy met zwembad

Ligging Een van de mooiste delen van de Belgische Ardennen is het heuvelrijke land van de streek van Ourthe en Aisne, met in het centrum Durbuy , het kleinste stadje ter. Een grote troef van Sunclass Durbuy is het overdekt en verwarmd zwembad (meter lang) met afzonderlijk peuterbad. Het zwembad is gratis toegankelijk voor de gasten van Sunclass Durbuy.


Voor meer informatie over het bungalowpark zelf, kunt u terecht op de website van Sunclass Durbuy. ROMANTISCHE LUXE VERBLIJVEN GITES CHALETS ARDENNEN MET SAUNA EN JACUZZI DURBUY GIte de Charme Flinke hond welkom ! Verder biedt het een flatscreen-tv met satellietzenders en een dvd-speler. In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals golfen en paardrijden. Liefhebbers van golf vinden zeker ook hun gading in de Golf de Durbuy , op km van de vakantiewoning.


Het huis is comfortabel en praktisch ingericht en van vele faciliteiten voorzien. Het vakantiehuis is ideaal voor familiebijeenkomsten: voor kinderen is een speelkamer met tafeltennistafel en dartspel aanwezig. Find Your Perfect Holiday Rental.


De villa is mooi gelegen aan de rand van een klein dorp op ongeveer kilometer afstand van Durbuy. Vrijstaand vakantiehuis met privé- zwembad in de Ardennen. Onze wellness chalet is een uniek concept binnen Europa. Het is de eerste en ook enige vakantiewoning zijn, gekoppeld aan een compleet luxueus privé wellness center.


Chalet durbuy met zwembad

Onze professionele installaties garanderen u een optimale waterkwaliteit gedurende gans uw verblijf. In Wellness ROOS loopt u geen enkel gezondheidsrisico !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts