woensdag 28 juni 2017

Perfecte leeftijdsverschil relatie

Dit is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie. We weten allemaal dat je begeven in de datingscene echt niet altijd een feestje is. Tindermatchen die er toch niet helemaal uitzien als op de foto of een drama date.


Onderzoekers van de Emory Universiteit hebben uitgezocht wat het perfecte leeftijdsverschil is in een relatie. Wat blijkt koppels hebben de meest slaagkans als ze even oud zijn. Wat is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie ? Het eerste wat opviel was: hoe groter het leeftijdsverschil , hoe groter de kans op een relatiebreuk. Om specifieker te zijn: stelletjes met 5-jaar verschillen, hebben meer kans op een relatiebreuk dan stelletjes met gelijke leeftijden.


Ja, de onderzoekers denken dat dit het perfecte leeftijdsverschil is en deze stellen hebben (als de rest goed zit tenminste, lijkt mij) maar kans om uit elkaar te gaan. En dan nu nog even een deprimerend lijst, want de onderzoekers hebben ook even bij ieder leeftijdsverschil gekeken hoeveel kans je hebt om uit elkaar te gaan – in. Een fijne en langdurige relatie : wie wil dat nou niet? Al jaren wordt er gespeculeerd over leeftijdsverschillen tussen partners en wat dat met een koppel doet.


Onderzoekers zijn er eindelijk over uit: dít is het ultieme leeftijdsverschil voor een optimale succesfactor. Voor het Amerikaanse onderzoek werden 3. Toch is de wetenschap het er niet mee eens. Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dat het leeftijdsverschil tussen jullie twee wel degelijk invloed heeft op jullie relatie.


Een studie die uitgevoerd werd aan de universiteit van Atlanta stelt. Een leeftijdsverschil van vijf jaar, betekent dat jullie meer kans hebben om uit elkaar te gaan, dan koppels die even oud zijn. Bij een leeftijdsverschil van tien jaar wordt dat en bij een leeftijdsverschil van twintig jaar zelfs.


Perfecte leeftijdsverschil relatie

Ook het seksleven van een koppel kan lijden onder het leeftijdsverschil. Leeftijdsverschil in je relatie : hoe groot is hij? Uit onderzoek van de Emory University blijkt dat, hou je vast, koppels met een groot leeftijdsverschil een grotere kans hebben om uit elkaar te gaan.


Het perfecte leeftijdsverschil met je partner is. Toch kan een groot leeftijdsverschil ook problemen met zich meebrengen waar in het begin van een relatie nog geen rekening mee. Stellen die een leeftijdsverschil van jaar hebben, hebben een kans van procent om uit elkaar te gaan. En volgens het onderzoek is er bijna geen beginnen aan een relatie met iemand die jaar ouder (of jonger) is dan jij. Deze stellen hebben maar een kans van procent om bij elkaar te blijven.


Bij een verschil van meer dan tien jaar bijvoorbeel is het belangrijk om vooraf bepaalde zaken goed te bespreken, zoals gel de gezinssituatie en het risico op opmerkingen van familie en vrienden. Algemeen geaccepteerd (of juist niet) Het lijkt alsof de gemengde gevoelens opspelen wanneer er een leeftijdsverschil is van tien jaar of ouder is. Liefde kent geen leeftijd wordt wel eens gezeg maar blijkbaar is het toch niet allemaal om het even.


Klein leeftijdsverschil tussen kindjes (-maanden) Als er weinig leeftijdsverschil is, zul je zeker merken dat de eerste jaren tropenjaren zijn. Maar is dat ook echt zo? In de praktijk zal je naar mijn idee best tegen verschillen aanlopen wanneer je een relatie hebt met iemand die veel ouder of juist jonger is dan jij.


Perfecte leeftijdsverschil relatie

Waar kun je zoal tegen aanlopen en is het leeftijdsverschil in een relatie toch te overbruggen? Ik zocht wat zaken voor je uit. Beantwoord de volgende vragen en ontdek wat de perfecte leeftijdsverschil tussen jou en je partner is! Twee kinderen waarbij het leeftijdsverschil niet zo groot is, kunnen ook vechten om speelgoe vriendjes of aandacht. Voor stellen waar er een leeftijdsverschil is van meer dan vijf jaar is er een kans van dat de relatie stopt.


Als er tien jaar tussen zit neemt die kans daarop toe tot wel. Zo valt de één louter en alleen op brunettes, terwijl de ander. Onderzoek onthult: dit is het ideale leeftijdsverschil in een relatie Hoeveel schelen jij en je partner?


Je hebt de uitspraak ‘je bent zo jong als je je voelt’ vast weleens voorbij horen komen, maar het blijkt dat het in een relatie toch wat gecompliceerder ligt dan dat. Het leeftijdsverschil tussen een koppel speelt een belangrijke rol in. Onbegrip voor deze veranderde beleving kan een relatie flink onder druk zetten.


Elke relatie is anders, is uniek, en je kunt geen standaardformule geven van een relatie met een oudere of jongere partner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts