woensdag 21 juni 2017

Iphone terug naar fabrieksinstellingen zonder toegangscode

Lees wat u kunt doen als het apparaat niet reageert of niet wil inschakelen. Als u de toegangscode niet meer weet, vindt u hier hulp. Vele mensen voeren deze optie uit als ze het. Tip: Maak eerst een back-up.


Houd er rekening mee dat als je de fabrieksinstellingen terugzet, alle apps, foto’s, contacten en andere bestanden worden gewist. U kunt de telefoon updaten of een harde reset starten in de DFU mode. Met deze mode update u de firmware en iOS zonder uw Apple ID nodig te hebben. Is het mogelijk om zonder deze gegevens toch een reset uit te voeren? Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet.


Deze modus kan u helpen om iOS eenvoudig updaten. Wis dan eerst je persoonlijke informatie en verwijder alle apps die je hebt gebruikt. Door je toestel naar de fabrieksinstellingen terug te zetten, weet je zeker dat je geen enkel spoor achterlaat.


Terug naar fabrieksinstellingen zonder toegangscode of wachtwoord. Ben je toegangscode of het wachtwoord kwijt? Ook dan heb jenodig. Hoe de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder Apple ID of wachtwoord.


Je vindt de reservekopie terug in je iCloud account. Na de reset heb je de mogelijkheid om deze reservekopie terug te zetten. Dit is niet moeilijk, zolang je alle stappen goed opvolgt. Haar ex vriend heeft haar toegangscode aangepast zonder haar weten en haaraccount. Heb de oplossing voor mijn eigen probleem ‘hoe verwijder ik de toegangscode ’ inmiddels gevonden: Op iOS7.


Pad resetten zonder wachtwoord. Heb je geen toegang tot je iPa omdat je bijvoorbeeld je wachtwoord kwijt bent? Verbind de iPad met de USB-kabel met je computer. Je kunt er echter ook voor kiezen om de standaard fabrieksinstellingen te gebruiken.


Als je steeds je toegangscode vergeet en je het niet nodig vindt om een toegangscode te hebben, kun je deze beveiligingsfunctie altijd uitschakelen. Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer en open iTunes. Wanneer uw apparaat is verbonden. Heb je dit gedaan, dan is de toegangscode verwijderd en kun je je iPad weer gebruiken.


Apparaat wissen met iCloud. Dit doe je door eerst naar deze pagina te gaan en hier in te loggen met je Apple ID. Zorg wel dat je iPad is verbonden met een wifi. Toestel is dan naar fabrieks modus en kan je alles opnieuw instellen en eventueel backup via icloud terug plaatsen. Tevens is de gelegenheid een nieuwe passcode in te stellen.


Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. In de meeste gevallen moet je enkele minuten wachten na het te vaak verkeerd invullen van de toegangscode. Wacht even terwijl de telefoon de fabrieksinstellingen herstelt.


Volg de aanwijzingen op het scherm om de telefoon in te stellen en gebruiksklaar te maken. Als je kiest om instellingen en gegevens te herstellen, worden zowel de instellingen als de contacten in het adresboek, muziekbestanden, videoclips, agenda-afspraken enz. Dit is namelijk ook eigenlijk gemaakt voor als de code vergeten wordt. Conclusie Voor de duidelijkheid: je kunt de fabriek reset uitvoeren op twee manieren – synchroniseren of herstellen met een back-up. Vind je dit lastig en wil je er terug vanaf of deze veranderen?


Ga naar de app Instellingen. Code intikken die je er ooit hebt ingegeven, is andere code dan alle andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts