maandag 5 juni 2017

Mundo oefentoetsen 2de leerjaar thema 5

Mundo oefentoetsen 2de leerjaar thema 5

Flash and Javascript are required to view this site. Ik ken de Belgische vlag. Jaartallen en gebeurtenissen plaatsen. De juiste Belgische koning. Gebeurtenissen koppelen.


Het verleden in mijn gemeente. Een bijzonder monument. Hoe was het nu ook alweer? Waarom gebeurde dit vroeger? Wanneer krijg ik vrijaf?


VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema kan dit doen op de volgende site:. Via deze blog willen we jullie op de hoogte houden van wat er. Je gebruikt een verouwderde browser.


Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Maximale flexibiliteit. Onze methode wereldoriëntatie voor het lager onderwijs is heel ruim. Door een uitgebreide concordantie en de doelenplanner bij de methode hou je zicht op.


Je kan de vragen ook zelf controleren. Deze oefentoetsen sluiten aan bij Rekensprong 5. Leerlingen kunnen ze gebruiken om hun eindtoetsen voor te bereiden. Oefentoets WO thema Vrijdag december is het toets WO! Klik bovenaan op jouw klas (3). Website van de Stedelijke Basisschool Beveren-Leie.


Met Ieder talent telt willen we werkzoekenden met migratieachtergrond warm maken voor een job in de sociale sector. Op de site vind je een 13-tal beroepenfiches, met telkens vertalingen in het Frans, Arabisch, Turks, Russisch en Engels. Bij elk thema (eerste graad) of. Drinkwater in Nepal Oefenen thema 5. Mundo is een leergebiedmethode voor mens en maatschappij in de onderbouw van het vmbo, havo en vwo. Aardrijkskunde, geschiedenis en economie zijn logisch geïntegreerd met een duidelijk rode draad.


Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Deze website sluit aan bij de wereldoriëntatiemethode Mundo van uitgeverij Die Keure. Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk. Schoolfeest Gemeentelijke Basisschool Koksijde. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling.


Mundo oefentoetsen 2de leerjaar thema 5

Thema -afbeeldingen van molotovcoketail. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Mogelijk gemaakt door Blogger. Mundo is hiervoor de geschikte methode en speelt in op actuele gebeurtenissen. Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs. Per leerjaar kan je twee thema ’s vervangen door projecten.


De laatste opdrachten in het werkboek zijn steeds herhalingsoefeningen. Deze worden ofwel in de klas ofwel thuis gemaakt. In de studiewijzer worden alle leerinhouden opgesomd. Op de volgende website kun je de komende mundotoets alvast inoefenen. Het mag ook wel eens grappig zijn.


We bieden je hieronder de mogelijkheid om voorbeeldmateriaal van het vijfde leerjaar te bekijken en te downloaden. Get without the ads. Unsubscribe from pieter Beernaert?


De thema ’s werden geselecteerd op basis van een uitgebreide bevraging van leerlingen en leerkrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts