dinsdag 16 januari 2018

Boer zoekt vrouw keuzemoment

Bij boer Wim staat het eerste keuzemoment voor de deur. Eerste keuzemoment voor boer Wim. Boer zoekt Vrouw special. Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven?


Keuzemoment Victor loopt anders. Op de boerderijen is dag twee van de logeerweek aangebroken en dat betekent het eerste keuzemoment voor boerinnen Steffi en Michelle en voor boer Jaap. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten.


En dit seizoen, hoe saai ook af en toe qua inhou verbrak alle kijkcijferrecords. Yvon Jaspers komt langs bij boer Jos in Frankrijk voor zijn eerste keuzemoment. Bij Willemijn, Leonie en Saskia gieren de zenuwen door het lijf. Welke twee vrouwen wil Jos langer bij zich houden op de boerderij en wie gaat terug naar huis? Ook boer Jan uit Canada moet kiezen.


Kriebelt het al bij Jan en zijn dames? Normaal ga ik snel eten, tanden poetsen en naar het werk. Ik zet natuurlijk ook wel mijn beste beentje voor. Hij neemt de dates mee naar de kwekerij en zet ze aan het werk tussen de bloemen. Henrieke heeft eerste keuzemoment , op Nederland 1. Hoe is het nu met de boeren?


Hij liet al doorschemeren dat hij verliefd was en hij kon niet wachten tot het. De 43-jarige Gerard kreeg het boerenleven mee met de paplepel. Hoe gaat hij kiezen bij zijn tweede keuzemoment ? Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen.


Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door ze een brief te schrijven. Aan boer Wim de zware klus om iemand naar huis te sturen. Dat is - begrijpelijk - zo spannend dat Michelle het even te kwaad krijgt. Met maar liefst miljoen kijkers was de aflevering van gisteren het best bekeken van het hele seizoen en wederom hét. De vrijgezelle dames gooien tijdens de logeerpartij dan ook al hun charmes in de strijd om indruk te maken op hun boer.


En daarmee is de jacht op boerenliefde officieel geopend. Ik had het graag een kans willen geven, maar het moet van twee kanten komen. Alberdien uit Hommerts wachtte het keuzemoment van boer Olke uit Texas op de laatste dag niet af. Bent u toch weer helemaal bij. De logeerweek is begonnen.


Boer zoekt vrouw keuzemoment

En zoals altijd is de samenvatting weer lekker lang. Ik ben dan zelf wel kort, maar niet zo kort van stof. Heeft vader Jan de gouden tip voor Steffi?


Ook voor boeren Olke, Davi Riks en Marc komt het keuzemoment steeds dichterbij. Na een moeilijk keuzemoment heeft boer Martijn voor Marlies gekozen. Dit is een goede keuze geweest van Martijn. En net als de rest van Nederland heeft ze er een mening over. We beginnen met Riks, want dat was de eerste boer die moest kiezen.


Of nou ja, hij koos eigenlijk samen met Eline. Bij de overige werkzame personen is dat meer dan. Maar ja, Kapper zoekt vrouw , Ambtenaar zoekt vrouw of Buschauffeur zoekt vrouw , dat gaat hem voorlopig niet worden. Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen bij zowel boeren als logés.


Je krijgt er plaatsvervangende vlinders van in je buik. De spanning die bij voorgenoemde stelletjes in de. Het startschot voor de brievenschrijfsters klinkt dit weekend. Er zit nu een man bij waarvan ik denk: nou nou. Vijf verschillende boeren in het buitenland waren op zoek naar een vrouw en deze boeren bleven allemaal in de race op zoek naar een vrouw.


De 25-jarige briefschrijfster is in het dagelijks leven werkzaam als evenementenorganisator, maar heeft zich toch gewaagd aan een brief naar de boer uit Roemenië. De speeddate tussen het tweetal verliep uitstekend en nu wacht dan ook een nieuwe date voor het tweetal. Marianne kon in Finland de snijdende spanning tussen Remco en Ryan niet meer aan want hun onderlinge concurrentie woog op haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts