woensdag 10 januari 2018

Sas feesten bredene

Sas feesten bredene

De ganse namiddag kan men op het Vanden Wegheplein terecht voor een namiddag vol sfeer en ambiance. De Sasfeesten starten om 14. Koninklijke Gemeentelijke Harmonie. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten.


Op zondag augustus vonden de Sasfeesten plaats op het Dokter Michel Vandewegheplein. Inderdaad een warme gemeente en badplaats ! Gratis zwemmen in ons verouderde zwembad bracht wat verkoeling. Bredene de warmste gemeente. En men ook in het gemeentehuis het hoofd koel houden.


Een nieuwe veldritwinter is volop aan de gang. De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. Daarom is er dit jaar de “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie”.


In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. In het zuidelijke deel van de gemeente, tussen de Oostendse bekken en het Brugge-Oostende kanaal, ligt een derde plaats, Sas -Slijkens.


Officieel gezien zijn deze drie delen aparte dorpen, maar hun gebouwen vormen. Een muzikale reis in eigen lan met exotische wereldkeuken en een verrassende line-up. This video is unavailable. Er worden extra kortingen voorzien aan sterk verminderde prijzen.


Sas feesten bredene

Er is trouwens gedurende de maand oktober een koeienhuid te winnen van topkwaliteit. Alle aanwezigen trokken zeer tevreden naar huis met in het achterhoofd de wens om met de komende feesten ook zoveel. Le centre de la commune se trouve à environ deux kilomètres de la côte. Het plaatsen van dergelijke fietskluizen kadert in de uitvoering van het Masterplan Sas. Und weil die Vorliebe fürs Campen den meisten Campern angeboren ist, herrscht dort ein ausgeprägtes Zusammengehörigkeitsgefühl.


Seit der Eröffnung des abgegrenzten Nacktstrandes ist es zum Mekka der Anhänger der Freikörperkultur geworden. NIEUW HOTEL IN BREDENE IS EEN BELANGRIJKE TOERISTISCHE MEERWAARDE Schepen van Ruimtelijke Ordening Kristof Vermeire (CDV) mocht recent mee de plannen ontvouwen voor het nieuwe Europahotel. Nieuws in de breedte EN diepte. Zo’n leden werden aan de inkom verwelkomd en mochten hun plaatsen innemen aan de mooi versierde tafels. It seems to be rather popular with the locals, but we did manage to get a table despite not having reserved (it was actually two seats at one very long table).


Sas feesten bredene

De brandweer van Oostende was er zeer snel bij en kon erger voorkomen, de politie liet de bewoners van de andere wooneenheden tijdelijk ontruimen. Geen zin om zelf achter de potten en pannen te staan bij een volgende feestje? Wanneer de Britse coverband The Bootleg Sixties met zijn vingers knipt, staan we terug in de jaren ’60. Door de wegeniswerken in de Duinenstraat zal de stoet dit jaar eenmalig. Sas van Gent Koersken (Wielerwedstrijd) Ronnie Gras.


Scandinavian Airlines System Denmark Norway Sweden, reg. Wittouck kermis met Kon. Fotoklap uitstap met fiets naar Domburg. V at BREDENE - SAS Provoostpl stra Noordh of t Noord.


Sofie Pipelers en ben getrouwd met mijn allerliefste schatje Andy Makelberge. Wij hebben het eerder voor kleine kerkjes, vandaar dat wij ook niet trouwen in de kerk van onze woonplaats (Gistel). Carnaval wordt gevierd op de drie dagen voor Aswoensdag. Traditioneel gezien duurt het feest drie dagen, van zondag tot en met dinsdag, maar in praktijk zie je dat de feesten meestal al op vrijdag beginnen.


Deze site gebruikt Cookies o. De beste kermisattracties van België met garantie dankzij het deelnemingshandvest. We weten dat het belangrijk is voor families om te genieten van bepaalde garanties bij het bezoeken van een kermisattractie, zowel wat veiligheid als wat prijzen betreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts