vrijdag 12 januari 2018

Denk links of rechts

Please try again later. Ze stammen nog uit de Oertij toen mensen het beu werden om alleen maar rechtdoor te lopen. In het nieuwe politieke spectrum draait het nog maar om. Denk is een linkse partij.


Een linkse partij wil namelijk de samenleving veranderen omdat ze die onrechtvaardig vinden. Zij willen zoveel mogelijk gelijkheid van inkomen, macht en kennis en willen het overheidsbeleid daarvoor gebruiken. Geen enkele partij is links of rechts. Al met al denk ik dat de ware reden voor het links of rechts rijden puur politiek en economisch is. Het was namelijk wel erg handig voor de Britse automakers dat men in India ook links reed.


Politiek links heeft DENK over zich afgeroepen. Linkse partijen hebben racisme te lang afgedaan als een niet-politieke, persoonlijke kwestie. Schuilt denk ik in het feit dat ik links schrijf en rechts bijvoorbeeld gooi. Ik kan evenwel niet met links op een school- of whiteboard schrijven.


Denk links of rechts

Dat moet ik met rechts doen anders kan ik niet zien wat ik schrijf. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van DENK over verschillende onderwerpen met betrekking tot onze standpunten. Mis niet meer de belangrijkste ontwikkelingen in politiek Nederland.


We have added the song to our site without lyrics so that you can listen to it and tell others what you think of it. We at LetsSingIt do our best to provide all songs with lyrics. We have a large team of moderators working on this day and night. Or perhaps you can help. Je bent niet alleen op de wereld en zult ook voor de zwakkeren en de armen moeten zorgen.


Rechts vind ik vaak zo egoïstisch, materialistisch, niks voor mij. Ik zal nooit VVD stemmen, altijd iets van SP of Groen Links ofzo. Maar misschien heeft iemand anders dat met rechts.


In ieder geval kun je uit dit artikel opmaken dat ik duidelijk links dragend ben (nee, zo bedoel ik het niet, ik ben een vrouw) ;) Wat ik met links heb is niet politiek gezien in dit artikel, hoewel ik wel naar links neig, maar ik heb weinig met politiek en weet er weinig van. Dus frame iets als links of rechts , en daardoor is het goed of slecht. De verkiezingen komen steeds dichterbij. Het is niet altijd duidelijk wat een partij is, daarom hier Links of Rechts (voor Dummies). Door regressief links (of wat dat in de nieuwe setup nog voor doorgaat) wordt conservatief automatisch vertaald met rechts , mijn kritiek op het staande beleid wordt door sommigen zelfs vertaald als “fascistisch” en zo blijft iedereen labels plakken om de complexe werkelijkheid te versimpelen.


Pol) to the right of sb weiter rechts further to the right sich rechts einordnen to move into or take the right-hand lane rechts vor links right before left (rule of the priority system for driving) sich rechts halten to keep (to the) right Augen rechts ! Dat is de VVD met hun aanpakken en niet doorschuiven vergeten te melden. De SP is denk ik de meest vriendelijke partij van Nederland met een visie om van de bevolking tevreden te houden. Of dat nou goed is voor het land moet je jezelf wel afvragen. Staartdracht Links of rechts. Bij mensen is het zo dat de stand van de ogen iets zeggen, omhoog is rationeel, naar beneden emotioneel, dan links rechts en linksbeneden, etc.


The guiding philosophy was to achieve integrated mechanical and electrical systems featuring current technology, complementary appearance and functionality. Definition of DENK in the Definitions. Information and translations of DENK in the most comprehensive dictionary definitions resource on the web. Deze items shop je met korting met de code: bloempot Alleen nog vandaag geldig. Hinweis: Dieser Link führt zu unserer internationalen Patientenwebsite, die nur an Bürger außerhalb Deutschlands gerichtet ist.


Soms zie ik voetgangers tegen de stroom in lopen. Vaak met geërgerde gezichten. Dan denk ik : Tja, je kunt ook gewoon rechts lopen. Toch valt het mij op dat veel voetgangers en sportievelingen die zich vaak hardlopend op fietspaden of zelfs rijbanen voortbewegen, aan de verkeerde kant lopen. Dus rechts in plaats van links.


Voorbeeldje uit Nederland: Je merkt toch op dat het grote deel aan links nog altijd progressief is opgesteld waar rechts en conservatief nog altijd hand in hand gaan. Ik denk dat vooral termen als socialisme en kapitalisme de indeling lastig maken. Want nu kan men op economisch vlak rechts of links zijn maar op ethisch vlak andersom.


Veel is de laatste dagen gezegd over het wegkijken van Links. Ook op deze site lieten verschillende scribenten hun verontwaardiging over links de vrije loop. Toekijken en benoemen schijnt veel beter te zijn. Precies die kwaliteiten die links volgens de toekijkers van rechts ten enenmale ontbeert.


Maar laten wij het eens over rechts hebben. Wat betekent links en rechts in de politiek? Links en rechts zijn twee termen die heel vaak worden gebruikt in een politieke context.


Denk links of rechts

Linkse of progressieve politici staan er voor gekend om vooruitstrevende of progressieve ideeën te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts