dinsdag 30 januari 2018

Korte spreuken liefde

Korte spreuken liefde

Korte spreuken over liefde , de leukste op een rij! Liefde is iets moois en we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Soms schieten woorden even tekort als je de gevoelens wilt uiten. Met deze mooie spreuken over de liefde zal je dit niet meer overkomen. De liefde is niet ingetogen.


Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde , geluk, vriendschap of het leven. Lees pakkende teksten over de liefde , vervat in grappige quotes en mooie oneliners. Er zijn korte spreuken met een gevoelige ondertoon, of grappige korte liefdesgedichtjes. Op zoek naar leuke, veelzeggende korte spreuken ? Hieronder staan een aantal korte spreuken beschreven die zowel humor als diepgang bevatten en u kunnen inspireren.


Hoge bomen geven veel brandhout. Bovendien heeft iedereen een eigen manier om de liefde voor iemand te uiten. Unsubscribe from Tina Mensinga? Bekijk het bord korte citaten van glennlambrecht op Pinterest.


Grappige spreuken met humor. Nederlandse humoristische en leuke quotes die een glimlach op je gezicht toveren! Korte grappige uitspraken of leuke oneliners met een diepere betekenis. Spreuken over de liefde en houden van.


Jij mag je kinderen geven van je liefde , maar niet van je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten. Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen. Je mag proberen hun gelijk te worden, maar tracht hen niet aan je gelijk te maken. Wil je uw vriend of vriendin een kaartje schrijven en je weet niet hoe eraan te beginnen, een spreuk over de liefde kan je steeds inspiratie geven.


Mooie spreuken over de liefde voor hem en haar. Zo uit het leven gegrepen zowel korte en lange liefdes spreuken. Je kunt voortdurend affectie tonen om je liefde te uiten, lieve complimenten geven maar ook komt een kort liefdesbericht nooit op het verkeerde moment.


Het is niet nodig om een roman voor je geliefde te schrijven of een uitgebreide liefdesbrief. Misschien is een kort SMS gedichtje dan wel een hele mooie oplossing! Zo laat je iemand op een mooie, korte en duidelijke manier weten wat je nou écht wil zeggen. Engelse gedichten moederdag en korte liefde spreuken Engels.


Korte citaten, mooie wijsheden en gezegden in het Engels. Teksten over liefde en vriendschap voor moedertjesdag. Followers, 3Following, 7Posts - See Instagram photos and videos from Gewoon JIP. Mooie Engelse liefdes zinnen (leuke Engelse liefdes teksten). Plaatst je eigen Engelse liefdes zinnen gerust onder deze pagina.


De quotes en teksten die me een zacht en kwetsbaar gevoel geven. Daar kies ik graag voor. Liefde en positiviteit horen voor 1 bij elkaar.


Korte spreuken liefde

Het leven gaat over haat vervangen door liefde , over accepteren wat op ons pad komt en over terugkijken en glimlachen. Houd niet vast aan woede, angst of pijn. Deze life motto s zijn in het Engels. Alle spreuken , gezegden en wijsheden over diverse onderwerpen zijn opgedeeld in onderstaande thema categorieën.


Klik op een onderwerp hieronder om meer uitspraken te zien of zoek in onze alfabetische spreukenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts