donderdag 18 januari 2018

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar thema 9

Kenmerken - rijk - arm. Flash and Javascript are required to view this site. Mundo - werkkatern : Aan de slag!


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar thema 9

Wereldoriƫntatie in het Lager onderwijs ( 5de leerjaar ). Je kan de vragen ook zelf controleren. Er zijn ook uitgewerkte spreekbeurten en je kan ook zoeken op thema. Allerhande korte filmpjes over honderden onderwerpen op beeldbank. Ook Schoolbieb is een goede site zowel op niveau van de basisschool als het middelbaar (verschillende rubrieken). Deze oefentoetsen sluiten aan bij Rekensprong 5. Leerlingen kunnen ze gebruiken om hun eindtoetsen voor te bereiden.


Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Voor de wero-toetsen kan ook online geoefend worden. Klik op de afbeelding hieronder om de oefentoetsen te starten. Kies voor “ oefentoetsen ”, kies het 5de leerjaar en het juiste mundo - thema.


Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! De ene groep zit bij juf Annelies en de andere bij juf Barbara. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Bosklassen in het 5de leerjaar.


Toetsen december – 5e leerjaar Beste ouder(s), Maandag december starten we met onze toetsen. De week hieraan voorafgaand herhalen we de moeilijkste leerstof nog een keer. Het is aan te raden dat de kinderen tijdig beginnen te herhalen en beginnen in te oefenen, alsook na te kijken of ze alle lessen (ingevuld) hebben. Website van de Stedelijke Basisschool Beveren-Leie.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar thema 9

Daarom een grote dankjewel aan iedereen van wie we materiaal gebruiken. Les De Ark: samenleven met mensen met beperkingen In het thema van Manna ‘Yes, met hart en ziel! Daar is de les met video uitgewerkt. Vraag die video eventueel aan de collega van het zesde.


Toon er eventueel een stukje uit aan de leerlingen. Wanneer je klikt op het thema , bekom je de oefentoets. Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking.


Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Deze week werkten de leerlingen van het vierde en het vijfde leerjaar voor het eerst in de moestuin. Ze hebben onkruid gewie sla geplant, radijzen en ajuin gezaaid. Onderaan de pluisjes hangen zaadjes. Die vliegen overal naar toe.


Het jaar daarop groeien er stengels met bladeren en bloemen. De distel staat in bloei. Elk kind heeft recht op sport, ontspanning en een gezonde levensstijl! Vandaag namen de leerlingen deel aan de Gemeentelijke Veldloop. Alle leerlingen liepen km, dikke proficiat!


Minnetuin - 5de leerjaar. Bieten versieren, een moeilijke maar leuke. Dit e-mailen Dit bloggen! Op de volgende website kun je de komende mundotoets alvast inoefenen.


Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Welkom in mijn tuin - Focusthema bio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts