donderdag 11 januari 2018

Iemand negeren verliefd

Sterker nog: Je kunt verliefdheid enorm aandikken en onleefbaar maken, maar je kunt diezelfde verliefdheid ook negeren en uit je hoofd zetten. Je moet dan wel weten waarvoor je dat doet! Ik ben zelf een keer flink verliefd geweest op iemand , maar toen ik me realiseerde wat dat voor mijn huwelijk zou gaan betekenen, heb ik het uit mijn hoofd gezet. Dergelijke personen beweren vaak ook dat ze eerder rationeel dan emotioneel zijn.


Bovendien is het niet alleen een vorm van passief geweld. Iemand op internet negeren is nog gemakkelijker dan wanneer je dit probeert te doen wanneer je iemand tegenkomt. De ander ziet je immers niet. Het klinkt allemaal heel kinderachtig, dat weet ik, maar over deze liefde kan ik het met niemand over hebben, dus vandaar dat ik het even aan jullie wil voorleggen.


Mathijs, waarom negeren mannen mij toch zo snel! De afgelopen jaren heb ik honderden mannen geïnterviewd over vrouwen en dating… En ook de vraag waarom ze vrouwen soms ineens beginnen te negeren. Dit “negeer-gedrag” kan ik het best uitleggen aan de hand van een fenomeen wat je overal ter wereld ziet voorkomen: Vasthouden zet aan tot.


Je kent het wel: je vindt iemand stiekem heel leuk, maar ondertussen kun je niks anders dan vervelend doen tegen diegene. Nu denk je misschien, hoe kan iemand nou verliefd worden op degene die geweld tegen je gebruikt en je tegen je zin vasthoudt? Dat wordt het Stockholm Syndroom genoemd.


Iets wat vaak voorkomt in een relatie met een narcist. De eigenschappen die kunnen wijzen op mogelijk narcisme, worden in eerste instantie namelijk juist gewaardeerd. Dit is waarom mannen altijd terugkomen als je ze negeert Unsplash.


Je was head over heels. Je stond te bibberen op je benen als hij je zoende. Je voelde de adrenaline door je heen gieren als hij je een berichtje stuurde.


Lieve mensen, als jullie verliefd zijn, iemand heel leuk vinden en als God jullie samen bedoeld heeft, dan zal dat ook gebeuren! Wees geduldig en wacht af, want het gaat op het tempo en de manier van Go als Hij denkt dat je er klaar voor bent. Eind januari had ik een jongen leren kennen maar het is spijtig genoeg niet goed afgelopen. Ik ben zo verliefd op hem, maar hij is mij al lang vergeten. Hij heeft andere meisjes gekust (in weken!), en is constant aan het smsen met een ander meisje en negeert mijn berichten gewoon.


Iemand negeren verliefd

Ondanks alles mis ik hem zo en kan ik hem niet vergeten. Negeren en iemand niet zien staan. Iemand negeren betekent in feite: net doen alsof de ander niet bestaat. En hoewel er bij negeren weinig woorden worden gebruikt is de boodschap: ‘voor mij ben jij lucht’. Hoe dan ook is het makkelijk om je vast te houden aan iemand die je negeert.


We neigen ernaar om ons vast te houden aan een persoon die niets anders doet dan verdwijnen. Hij toont geen tekenen van leven en interesse in jou. Hoe zou jij het immers vinden als een man jou zou negeren ? Iemand compleet negeren kan heel veel pijn doen en de meeste mensen zullen je dit absoluut niet in dank afnemen.


Iemand negeren verliefd

Sterker nog: Het kan voor hem een enorme en cruciale afknapper zijn als je hem negeert. Een vrouw die denkt goed bezig te zijn door een man te negeren maakt dus een enorme fout. Je merkt dat je gedachten steeds afdwalen, je blijft fantaseren over hoe je leven eruit zou zien met hem of haar en je gedraagt je compleet anders als hij of zij in de buurt is.


Deze versiertruc is geweldig. Zelfs de meest bitchy vrouwen krijg je hiermee klein. Slecht gedrag straf je (omdraaien, negeren , met iemand anders praten) en goed gedrag beloon je.


Praat met iemand als het je niet loslaat. Als je hebt geprobeerd om verder te gaan of je gevoelens te negeren , maar er is niets verander dan moet je wellicht met iemand praten. Neem contact op met een geestelijke gezondheidswerker of een betrouwbare vriend en vraag om steun. Je aangetrokken voelen tot iemand anders is heel normaal en kan je overkomen op elke leeftijd.


Zeker wanneer de ander je gevoelens beantwoordt. Het is heerlijk om dol te zijn op iemand , daar continu bij te willen zijn, leuke dingen mee te willen doen en liefde terug te ontvangen. Verliefd worden is heerlijk als je single bent. Het is fijn als jullie samen door het leven kunnen lopen.


Meestal word je verliefd , heb je een heftige beginperiode en daarna zakken je gevoelens terug tot een fijn en rustig punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts