maandag 15 januari 2018

Kunst oostende 2018

Expogalerie te Oostende zorgt tevens voor het plaatsen van uw expositie op haar social media kanalen. We voorzien flyers mbt de events. De oppervlakte bedraagt m² en de muurlengte bedraagt lopende meter. Voor een vierde keer op een rij veroverde The Crystal Ship samen met wereldberoemde kunstenaars Oostende. Met het thema ‘The Dictatorship of Art’ hoog in het vaandel maakten ze tijdens de paasvakantie gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties.


Kunst oostende 2018

Oostende heeft een zeer rijk aanbod aan musea, tentoonstellingen en attracties. De sculpturen in steen, marmer, staal, polyester en brons staan verspreid in een prachtige omgeving over de kustlijn van Vosseslag tot in Wenduine. Nota: de artiest woont nu in Oostende The project is about simplifying the meaning of the conflict in Syria and drawing small icons to refer to some issues in the daily life of Syrian families and Syrian people.


Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Het is een eveneens een mooie blikvanger als je van ver over het strand of de dijk komt aangewandeld. JAMES ENSOR - Dreams of mother-of-pearl.


Stem nu op jouw favoriet voor. Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!). Art is (not) Lonely gaat over het vaartuig en de vervoering van kunst.


De kunstenaar Jan Fabre werd begin dit jaar gevraagd als curator van deze nieuwe editie, een uitdaging die hij vol enthousiasme aangaat! Samen met Joanna De Vos zal hij het project cureren. Pauline Van Ruysseveldt, ZigZag Deputy Manager, gives a short tour of ZigZag´s new exhibition KUNST ? Algemeen Praktische info Locatie Deelnemers Contact. Culinaire geneugten van enkele gerenommeerde restaurants gaan hand in hand met exclusieve kunst van de hand van Jan Fabre.


Vanuit ‘s werelds meest beroemde musea geven we u gedetailleerde informatie over historische kunstwerken en nemen u zo mee voor een kijkje achter de schermen op creatief en technisch vlak. Om de drie jaar brengen een selectie van nationale en internationale kunstenaars er hun werken in de openbare ruimte. Dit alles in de natuurlijke biotoop van het kustlandschap. De beste musea in Oostende , België.


Voor de 5e maal organiseren we de Kust Trail Run. This video is unavailable. Een trail run met stran. Beleef een magische eindejaarsperiode op de gloednieuwe kerstmarkt van Oostende. Bij Winter in het park wordt de gezelligste periode van het jaar, nog intenser beleefd!


Kunst oostende 2018

Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Oostende. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Waaronder winter in het park! We laten je zien: - Winter in het park! Hoe maken we de wereld kleiner, verbinden we mensen van Noord tot Zui overschrijden we grenzen en muren met kunst als bindmiddel?


Ontdek het op Drawing Days. Kunst is (niet) eenzaam in Oostende. Neem deel aan het kunstproject De Kunstmeridiaan en vorm geografie om tot kunst.


Na Venetië, Roeselare, Thailand wordt Oostende de hot place van De Kunstmeridiaan. Dit wordt gevierd met heel wat activiteiten in Oostende , het verschijnen van enkele publicaties en last but not least, de opening van een permanente museumzaal in Mu. ZEE, gewijd aan zijn oeuvre.


Liefde tussen de Lijnen. Op zaterdagmiddag en zondagochtend zullen we de liefde in al haar facetten, voor jong en oud laten opflakkeren op warme plekken in de stad. Vroeger hadden wij heel actieve basissen in Oostende met inbegrip van de school voor ontmijners. En een militair ging ook wel graag eens een pintje drinken. Dit monument in het Leopoldpark is opgericht ter ere van een oud-strijder hond op een sokkel waar honden rondzitten en bewonderend naar kwispelen.


Kunst oostende 2018

Kom van de krokusvakantie tot en met de paasvakantie naar de eerste expo van ‘Gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts