donderdag 1 februari 2018

Awel be ketnet

Wat we doen, hoe we zorg dragen voor anonimiteit, hoe je kan helpen, en nog veel meer. Jullie kunnen dus opnieuw met al jullie vragen terecht bij Awel. De Kinder- en Jongerentelefoon verandert van naam en wordt Awel ! Dat doen ze omdat kinderen vandaag vaak liever mailen dan bellen. Talent Recap UK Recommended for you. Funniest Leadership Speech ever!


Awel be ketnet

Grote boodschap over Wie wordt wrapper? Dit is echt het beste programma ooit van ketnet ! Het is erg spannend en de personages zijn leuk en het is realistisch Smile K ga het echt hard missen SadT is het enige programma dat k echt leuk vond. D5R is gwn een leuke naam voor een programma en het is gwn het enige realistische programma voor kinderen van mijn leeftijd.


Overslaan en naar de inhoud gaan Awel. Karrewiet: Awel weer online. De jongerensite van Awel is opnieuw online! Er zijn op dit moment heel veel kinderen en jongeren die ons een mailtje sturen.


Awel be ketnet

Daarom zal je soms iets langer moeten wachten op een antwoord. Op het forum zijn af en toe wat ongepaste berichten te lezen. We verwijderen deze zo snel mogelijk om jou een fijne forumervaring te bezorgen. Heb je vragen over wat je gezien hebt? Deze thema’s komen nu aan bod in De-dokter-Bea-bespreekt-online-alles-wat-je-wil-weten-over-seksualiteit-en-puberteit-show!


Let wel op voor de brokstukken. Dokter Bea maakt een coole selfie voor op Instagram, maar plots gaat haar foto een heel eigen leven leiden online. In De dokter Bea show gaat het daarom over de leuke maar ook minder leuke kanten van sociale media. In dat programma gaat dokter Bea, gespeeld door actrice Eva Van der Gucht, twaalf weken lang op zoek naar. De Peperbollen zijn terug!


Met nieuwe speurneuzen en dus ook nieuwe avonturen. Nog niet op de Zomertour geraakt of wil je gewoon nóg eens gaan? Jammer want je kan natuurlijk geen appels met peren vergelijken. Opvallend is dat ongeveer de helft van de kinderen de reeks via ketnet. Ketnet -app bekijkt, en dus niet op tv.


In De-dokter-Bea-bespreekt-online-alles-wat-je-wil-weten-over-seksualiteit-en-puberteit-show beantwoordt dokter Bea jullie meest gestelde vragen. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Je kan altijd terecht op awel. Voor de nieuwe film van de Helden zijn we nog op zoek naar figuranten.


Tom Waes, Zita Wauters, Bill Barberis. It broadcasts a mix of locally produced and imported productions on the third public channel from 6am until 8pm. Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Dylan heeft een verrassing voor Mona.


Elias probeert binnen te geraken in het. OMG, liefste vloggertjes! Ik kan toch niet als een bomma naar een première gaan? Wat vinden jullie van deze outfit #128514;? Een aflevering gemist op TV?


Awel be ketnet

Maarten Janssen, netmanager van. Dubbelpunt babbelde met Awel, de Vlaamse hulplijn voor jongeren en kinderen. DUBBELPUNT: Hoe werkt Awel precies? Jongeren met vragen over maatschappelijke thema’s zoals pesten, drugs en seksualiteit, kunnen vanaf vandaag betrouwbare antwoorden vinden op de website watwat.


Er werd ook onderzoek gedaan naar de receptie van de reeks bij het doelpubliek. In België, Olvrodebasis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts