dinsdag 6 februari 2018

Ipad terugzetten naar fabrieksinstellingen zonder wachtwoord

Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Ook is het handig om de iPad te resetten als. Met deze mode update u de firmware en iOS zonder uw Apple ID nodig te hebben. Met deze reset verwijder je alle locatiegegevens van je iPad. Pad resetten zonder wachtwoord.


Ipad terugzetten naar fabrieksinstellingen zonder wachtwoord

Heb je geen toegang tot je iPad , omdat je bijvoorbeeld je wachtwoord kwijt bent? Je iDevice zal nu worden hersteld naar fabrieksinstellingen en je persoonlijke gegevens en data worden gewist. Als u uw toegangscode van Screen Time vergeet, moet u uw apparaat wissen en het vervolgens instellen als nieuw apparaat om de toegangscode van Screen Time te verwijderen. In dat geval kan terugzetten van de iPad naar fabrieksinstellingen de enige resterende oplossing zijn.


Hieronder leggen we uit hoe je in zo’n geval te werk moet gaan. Deze tip legt uit hoe je je toestel herstelt bij tweedehands verkoop. Een vergeten wachtwoord voor een iOS apparaat opnieuw instellen. Er zijn weinig dingen irritanter dan een vergeten toegangscode. Dat kan handig zijn als je hem wil verkopen (zorgt wel dat het Activeringsslot is uitgeschakeld) of opsturen voor een reparatie.


Vele mensen voeren deze optie uit als ze het. Zoals u weet, zullen door het resetten van de iPad naar de fabrieksinstellingen de informatie en instellingen op uw iPad worden gewist. Daarom moet u uw iPad later instellen met iTunes- of iCloud-back-upbestanden. Als je deze code vergeten bent heb je geen toegang meer tot je iPad. Dit artikel beschrijft de methode om alsnog in te kunnen loggen op je iPad zonder de toegangscode te gebruiken.


De iPad is zo goed beveiligd dat je niet direct in kunt. Is het mogelijk om zonder deze gegevens toch een reset uit te voeren? Wanneer om een wachtwoord wordt gevraag dat je niet hebt, haal de USB-stekker uit de iPad (niet uit de computer).


Zet de iPad uit (slaapknop enkele seconden indrukken totdat de rode schuiver verschijnt en schakel de iPad uit). Verbind de iPad weer met de USB-kabel die nog in de computer is geplaatst, terwijl je de Home-knop ingedrukt houdt. In dit filmpje wordt uitgelegd “hoe” je. Repareert verschillende iOS systeem problemen als Herstel Mode, wit Apple logo, zwart scherm, looping bij start, etc. Een vermoedelijk oudere iPad is ingericht door een heer die helaas is overleden.


Zijn weduwe kent het wachtwoord van haar man niet. Als je de iPad wilt herstellen of terugzetten naar fabrieksinstellingen wordt er gevraagd om het “vindt mijn iPad ” uit te schakelen. Schuif het icoontje naar rechts om uw iPad uit te schakelen.


Druk de stand-by knop opnieuw in totdat uw iPad weer opstart. Het logo van Apple verschijnt in beeld en even later het notificatiescherm. Soms gebeurt het dat uw iPad vastloopt en op geen enkele opdracht reageert, of simpelweg niet op de normale manier wil opstarten. Fabrieksinstellingen terugzetten iPod zonder( wachtwoord vereist) Als u de iPod te koop wilt geven of wilt dat deze langzaam als origineel wordt uitgevoer is een iPod-reset naar de fabrieksinstellingen een goede optie. Hier gebruiken we een iPod Touch als voorbeeld.


U kunt de instellingen rechtstreeks op de iPod opgeven. Soft reset of een hard reset? Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat je de iPad moet resetten. Als je iPad wat trager is dan normaal, of apps niet zo vloeiend lijken als ze behoren te zijn, kan het helpen de iPad opnieuw op te starten.


Je Mac terugzetten op de fabrieksinstellingen kan in sommige gevallen de enige oplossing voor problemen zijn. Maar ook wanneer je je oude Mac van de hand doet en bijvoorbeeld inruilt voor een nieuwe MacBook Air, is dit een belangrijke stap. Voordat je je Mac gaat resetten, moet je eerst zorgen dat je bestanden op een veilige plek zijn opgeslagen.


Conclusie Voor de duidelijkheid: je kunt de fabriek reset uitvoeren op twee manieren – synchroniseren of herstellen met een back-up.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts