maandag 26 februari 2018

Geen zin in seks door anticonceptiepil

Je vriend begrijpt het niet maar jij snapt er al helemaal niets van. Home › Forums › Lotgenoten › geen zin meer heb in seks Dit onderwerp bevat reacties, heeft stem, en is het laatst gewijzigd door Shannon jaren, maanden geleden. Minder zin hebben dan je partner.


Niet voluit genieten als je vrijt. Dit kunnen bijwerkingen zijn van de anticonceptiepil. Je hoeft natuurlijk niet altijd zin te hebben in seks.


Maar heb je het gevoel dat je seksleven in een dal terecht kwam sinds je de pil bent gaan slikken? Ik (21) heb bijna geen zin meer in seks. Is dat omdat ik de pil neem? Sinds twee jaar neem ik een andere (minder zware) pil dan daarvoor.


Ik heb de indruk dat mijn zin in seks sindsdien is afgenomen. Zeven jaar lang voelde ze zich immers alsof ik geen. Kan dit komen door de pil. Zoals veel jonge vrouwen had ik nog nooit seks beleefd zónder de pil.


Vroeger dacht men heel anders over vrouwen die zin hadden in seks. Leeftijd speelt een rol en de fase van je leven. Als je ouder wordt wil het niet zeggen dat zin in seks ineens afneemt.


De spanning in een langdurige relatie kan afnemen en dan moet je meer moeite doen. Aan de andere kant kan je juist op oudere leeftijd beter inspelen op factoren waardoor je zin in seks krijgt. Het is de term voor de mate waarin iemand behoefte heeft aan seks. Het libido wordt bepaald door de geslachtshormonen, met name door testosteron.


Een achtergrond muziekje! Instagrajadedenadel. Dus net als je de vrijheid hebt om seks te hebben zonder ongewenst zwanger te worden, heb je er geen zin meer in. Heb je de vrijheid om seks te hebben zonder zwanger te worden, maar heb je er door de pil geen zin meer in” Eigenlijk is het logisch dat de anticonceptiepil al die bijwerkingen heeft.


Geen zin in seks door anticonceptiepil

Dit zijn dan je alternatieven. De veiligste vorm van anticonceptie, de pil, lijkt in populariteit af te nemen. Hij zou onze sekslust verminderen en ons ziek maken.


Ben je helemaal klaar met de pil door de negatieve en ongewenste bijwerkingen? Wij zochten voor je uit hoe je wel seks kunt hebben en een zwangerschap voorkomt zónder dat je de anticonceptiepil in huis hoeft te halen. De pilmoeheid slaat toe: een groeiend aantal vrouwen stopt met het gebruiken van de anticonceptiepil. Vooral onder vrouwen van tot jaar is de daling sterk.


Door de pil werd ik depressief en had ik geen zin meer in sex. Ik dacht dat dit gewoon een fase was en had er niet eens over na gedacht dat dit door de pil kon komen. De anticonceptiepil kan invloed hebben op de zin in seks. De zin kan er minder van worden, maar soms juist meer.


Psychologische oorzaken: somberheid of depressie Als u somber of depressief bent kunt u minder zin hebben in seks. De somberheid zorgt er ook voor dat u er geen tijd en energie in wilt steken om zin te maken. U staat niet open voor seks. Dit staat in het gerenommeerde vakblad Contraception Meer seks De nieuwe pil heeft een lage dosis oestrogeen gecombineerd met de stof Yasmin.


Onderzoekers hebben een anticonceptiepil ontwikkeld die als bijwerking heeft dat vrouwen een beter orgasme krijgen en meer zin hebben in seks. Sombere gevoelens en depressie. Hoofdpijn, vaak tijdens de stopweek. Op te lossen door over te stappen op ander anticonceptiemiddel.


Komt door de lagere hormoonspiegel in de stopweek. Onder andere op te lossen door je stopweek over te slaan. Bij goed gebruik van de anticonceptiepil is de kans dat je zwanger wordt minder dan.


De meest gebruikte pil bevat een combinatie van soorten hormonen en je moet er elke dag eentje slikken met als nadeel dat je hem kunt vergeten. Jullie zoenen en je hebt er helemaal zin in, je wilt hem bespringen. Maar wanneer hij naar binnen wilt, doet het pijn. Niet nat worden: het overkomt veel vrouwen.


En of dit nu sporadisch gebeurt of regelmatig, het is geen fijn gevoel. Hier vind je tips waardoor je weer optimaal kunt genieten van de seks. Ook is het met Zoely mogelijk om de stopweek te verschuiven. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op vakantie gaat.


Geen zin in seks door anticonceptiepil

De betrouwbaarheid van Zoely. Deze anticonceptiepil is een betrouwbare vorm van anticonceptie, op voorwaarde dat je de pil op de juiste manier. Je libido vliegt omhoog. Waar je eerst misschien niet zoveel zin had in seks met je lover, wil je nu het liefst elke dag.


Of zelfs meerdere keren per dag. Wat mij betreft één van de grotere. Er zijn verschillende manieren om je zin in seks te verhogen. In dit artikel lees je over minder zin bij vrouwen en hoe je meer zin kunt stimuleren. Dit gebeurt in de bijnieren, eierstokken (bij vrouwen) en testikels (bij mannen).


Geen zin in seks door anticonceptiepil

Testosteron bij vrouwen. Libido, ofwel geslachtsdrift, begeerte of seksdrive: het zijn termen die worden gebruikt om aan te geven hoeveel zin in seks je hebt. In de regel krijgen mannen makkelijker en sneller zin in seks.


Dit omdat begeerte afhankelijk is van tal van factoren. Nu hoeft dit op zich geen probleem te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts