woensdag 28 februari 2018

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 7

Bronnen van groene energie. Schakel van voedselketens. Ladder van Lansink toepassen. GBS Den Elzas - 5e leerjaar.


Beleef de lente - kijk live mee in de vogelnesten van o. Mundo - werkkatern : Leven in de natuur is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 5de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Welkom in mijn tuin - Focusthema bio.


Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. Advertentie) Doe mee met Yurls! Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 7

Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Met de online Mundo -doelenplanner hou je zicht op welke doelen al aan bod kwamen en welke niet. O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. Je kan de vragen ook zelf controleren.


Zet het nummer van de oorzaak bij het passende gevolg. Oorzaak (wat eerst komt) Gevolg (wat daaruit volgt) Een mol maakt trillingen als hij graaft in de grond. De zon schijnt op de aarde. Na de dag wordt het nacht, na de nacht wordt het terug dag.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 7

Niet alle Natuur leeft De aarde draait rond. Juf Vera 5de leerjaar. Dit spel sluit aan bij focusthema van de methode Mundo 3. Voeg toe aan mijn Yurls. Er is een kaartje met een woord en een bijhorend kaartje met uitgebreidere uitleg.


In deze les herhalen we de eeuwenband aan de hand van bouwwerken uit Gent. Alle gebouwen worden op de eeuwenband geplaatst, er wordt bekeken in welke eeuw ze gebouwd zijn (19e, 20e, 21e eeuw),. LEERLIJN WERELDORIËNTATIE 5de LEERJAAR Uit de handleiding Mundo 5de leerjaar.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 7

Via deze link kan je de oefentoets al maken. Ook nu zal een deel met werkkatern en een deel zonder werkkatern moeten worden gemaakt. Het syntheseblad van W. Via de link kunnen jullie eventueel oefentoetsen maken. PAS OP: Wat op je oefentoets komt, is beperkter dan op je synthese.


Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. De Grote Verkeerstoets is een test voor het vijfde leerjaar.


Leerlingen krijgen meerkeuzevragen over verschillende thema’s. Elke maand kan je een thema in de kijker zetten via de leerlijn van de verkeerstoets. Schrijf je klas nu al in!


MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts