vrijdag 16 februari 2018

Quizvragen natuur

Hier kan u quizvragen over natuur met hun antwoord bekijken. Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor publicatie. Wat was de naam van Yuri Gagarin `s ruimte schip? Hoe heet het wijfje van een ree?


Kom snel een quiz spelen. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. Op de pagina vind je ‘normale’ dus niet al te normale quizvragen over techniek en wetenschap. Veel plezier met de vragen quiz. Dat planten goed zijn voor het klimaat weten we allemaal.


We zijn op zoek naar de naam van een plantengeslacht uit de vlinderbloemenfamilie. De meer dan tweehonderd soorten groeien hoofdzakelijk in gematigde en subtropische streken van het noordelijk halfron maar ook in de bergen in de tropen. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Ga naar:navigatie, zoeken.


Hieronder staan enkele quizvragen over dieren. Het juiste antwoord is schuingedrukt. Wat krijg je als de zon schijnt en het tegelijkertijd regent?


Wetenschap en natuur quizvragen met antwoorden, test je kennis met deze leuke kwisvragen. Test of oefen je kennis met vragen en antwoorden uit de categorie Mens en Natuur. Vergelijk je kennis met anderen! Heb je natuur vragen nodig voor jouw quiz of wil je jouw natuurkennis testen?


Een website vol quizvragen , cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes! Nieuwe dieren quizvragen Weet je zelf nog leuke dierenvragen om bij de quiz te plaatsen? Stuur de vragen op via het contact formulier. Vinden wij de quizvraag goe dan zullen wij deze er snel bij plaatsen.


Hoeveel bulten heeft een dromedaris? Babe Waar wordt popcorn van gemaakt? Een papegaai Wie is de beste vriend van Ernie? Welk varkentje kan praten? Quizvragen voor kinderen.


Quizvragen natuur

Oefen of test je algemene kennis aan de hand van quizvragen en antwoorden. Vragen worden bij elk bezoek in een nieuwe willekeurige volgorde weergegeven dus je kan eindeloos blijven oefenen. Natuur quizvragen : Van welk dier heeft soort het dodelijkste gif ter wereld? Kwal (de doodskwal) In welke twee werelddelen komen Hyenas voor? Bekijk het bord quiz vragen van ijmtak op Pinterest.


Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Algemene kennis quizvragen. Heel algemene kwisvragen in alle aspecten.


Quizvragen natuur

Chiro Kris-Kras Wielsbeke. De natuur heeft veel geheimen. Lees alles over de nieuwste ontdekkingen binnen de biologie en word wijzer over de natuur. Lees ook deze disclaimer Zijn er nieuwe berekeningen die je zou willen zien. Are You Liberal Or Conservative?


Toffe thema-quiz over natuur en ten voordele van de natuurgebieden van onze afdeling. Geef het volgende op: naam quizploeg, contactpersoon en -gegevens. Dat geldt natuurlijk ook voor een natuurquiz. Ongeacht of het over de zee gaat, de tuin of de dierentuin.


Met al die onderwerpen kunnen deze senioren, die bijv. Alzheimer, iets positiefs hebben. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen?


Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Deze website maakt gebruik van cookies, door de website te gebruiken. Ben je een echte allesweter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts