woensdag 21 februari 2018

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 6

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 6

Van laag naar hoog in ons land. Flash and Javascript are required to view this site. Continenten - informatie. Silhouetten landen en continenten. Overzicht periodes met data.


Kinderen van alle tijden Volgende. Inhoudstafel - register. Met de online Mundo -doelenplanner hou je zicht op welke doelen al aan bod kwamen en welke niet. Niet alleen op klasniveau, maar ook op schoolniveau krijg je een volledig overzicht. O utputgerichte evaluatie.


Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer.


Mundo - werkkatern : Samenleven in verscheidenheid is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 6de leerjaar ). Vandaag dinsdag september zijn we gestart met het project KwartierLezen. Alle leerlingen lezen in een boek, stripverhaal, tijdschrift, krant,. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof!


Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls! Met dit spel herhalen leerlingen de leerstof van focusthema uit de methode Mundo 4. Leerlingen krijgen een kaartje en gaan op zoek naar iemand die het antwoord weet op hun vraag.


Je kan de vragen ook zelf controleren. Zorg dat je er deze woorden kunt aan koppelen: wortel, stengel, bla kelkbla kroonbla meeldraa stamper Vul aan met het juiste woord in het kruiswoordraadsel. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling.


Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Geo = Geografish = geografie bijna alles met aardrijkskundo. Focusthema gaat over geomundo en wat betekent geomundo ook alweer? Via de link kunnen jullie eventueel oefentoetsen maken.


Het syntheseblad van W. PAS OP: Wat op je oefentoets komt, is beperkter dan op je synthese. Mundo 6de leerjaar : - focusthema 4: Samenleven in verscheidenheid - focusthema 1: Onderweg in de wereld van vroeger. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema. Een heel afgebakend thema dat door het bezoek aan het park heel erg leeft bij de kinderen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.


GBS Den Elzas - 5e leerjaar. Beleef de lente - kijk live mee in de vogelnesten van o. Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 6

Mundo FOCUSTHEMA Geomundo Geomundo is aardrijksunde in een mooie samenvatting door de leersite verwerkt. Met als bron het leerboek geomundo. In deze verklarende woordenlijst vinden leerlingen de betekenis van enkele woorden die aan bod komen in focusthema van de methode Mundo 6. De dictees voor de woordpakketten van het 6de leerjaar vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts