donderdag 1 februari 2018

Boer wim en marit uit elkaar

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jaspers door hoe hun leven staat op. Ze nemen de tijd om elkaar echt beter te leren kennen en te ontdekken of ze samen op citytrip willen. De twee kijken elkaar diep in de ogen, geven elkaar complimentjes en lachen samen. Maar aan het eind van de aflevering, bij de vooruitblik van volgende week, zagen kijkers iets opvallends: Wim kwam alleen!


Boer wim en marit uit elkaar

Steffi komt bij de reünie samen met Roel aanlopen. Sterker nog, de twee hebben heel serieuze plannen voor de toekomst. Marit trekt dit voorjaar bij Wim in.


Zijn jullie nog bij elkaar ? De vraag wordt vaak gesteld aan boer Wim Droog uit Marknesse en Marit. Het is een jaar geleden dat ze elkaar leerden kennen en verliefd werden tijdens Boer Zoekt Vrouw. Boer Wim was een van de gelukkigen en vond Marit. Maar zijn de twee nog bij elkaar ? Er bloeide al snel liefde op, maar dat moesten ze lang geheim houden.


Boer wim en marit uit elkaar

Niet alleen voor de andere vrouwelijke kandidaten, want ook de buitenwereld. Dat werd duidelijk in de. All by himself Maar, schijn bedriegt, als we de beelden uit de preview moeten geloven.


Gisteren schreven we al over Marnix en Janneke die jammer genoeg niet voor elkaar zijn gevallen. Het lot lijkt Wim niet gunstig gezind. Drie weken geleden stapte de Wageningse Paula zelf op bij de boer uit Marknesse. Die vraag brandt miljoenen Nederlanders op de lippen.


Het antwoord volgt morgen tijdens de slotaflevering van Boer zoekt Vrouw. Dus lees op het gemak dit. Van blijdschap huppelen de boeren als kalfjes in de wei, zo blij zijn ze met hun nieuwe liefdes. Kun jij voorspellen wie er voor eeuwig en altijd bij elkaar blijven? In de aflevering van vorige week zagen we dat presentatrice Yvon Jaspers boer Wim een preek gaf.


Er moest nu wel geflirt worden of een aanraking plaatsvinden, want anders vertrekt ook Marit. De omstandigheden bij boer Marnix en Janneke zijn uiterst romantisch: een hotelkamer bedekt met hartjes, een fantastisch uitzicht, een sauna in de kamer. De twee tortelduifjes zijn dolgelukkig samen en kunnen niet van elkaar afblijven. Sinds Boer Zoekt Vrouw zijn de twee geregeld bij elkaar te vinden en ze. Morgenavond tijdens Boer Zoekt Vrouw weet iedereen het.


Maar wat weet het dorp van Wim en. Boer Jaap kon maar niet kiezen uit zijn leuke dames. Gisteren zagen wij - en miljoenen met ons - hoe het is afgelopen met alle boeren uit Boer Zoekt Vrouw.


We vielen van de ene in de andere verbazing. Geluksmoment één: waar het in de vooruitblik leek alsof akkerbouwer Wim zonder vrouw naar de reünie kwam, bleek zijn vriendinnetje alleen even naar Vietnam. Door Boer zoek Vrouw leerden de twee elkaar snel goed kennen.


Al zijn we uit elkaar , we houden veel van elkaar en dat zal zo blijven’. Wim liet in een terugblik weten nog steeds samen te zijn met Marit. Zij was overigens tijdens de opname van de laatste aflevering in Vietnam.


Wim is jaar en heeft een akkerbouwbedrijf. Hier vond hij zijn liefde niet. Zal hem nu hetzelfde lot toegedaan zijn? Twee mensen vol humor, die elkaar wel aan kunnen, twinkelende ogen en liefdevolle blikken.


En na drie dates met Petra alsnog, hield ook die het voor bekeken. Zondag is de laatste aflevering te zien van Boer zoekt Vrouw, waarin alle deelnemers terugblikken op de afgelopen periode. Het stond altijd vóór in de oude atlas en ergens in de Bosatlas. Loop een aantal edities achter.


Willemijn is nog niet uit zicht of Bertine en Janneke vallen elkaar dolgelukkig in de armen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts