donderdag 22 februari 2018

Berlare nieuws

Berlare nieuws

Brandweer helpt uitgebroken paard terug naar zijn weide Berlare. In de Schriekenstraat in Berlare is donderdagochtend een paard uit zijn de weide gebroken. Het dier liep in de buurt rond. Nieuws en actualiteit uit Berlare.


Berlare nieuws

Officiële site van het gemeentebestuur met informatie voor inwoners en dagtoeristen (wandelen, fietsen, gastronomie, Donkmeer, Nieuwdonk, openluchtmusicals en Waterfeesten). OCMW Berlare bindt mee de strijd tegen familiaal geweld aan. Al het nieuws uit Berlare. Altijd binnen oogopslag het allerlaatste nieuws uit Berlare.


Mis vanaf nu helemaal niks meer. Dat zult u hieronder altijd kunnen terugvinden. Naast nieuwigheden in ons assortiment leest u hier ook alles over eventuele acties en promoties.


En Berlare heeft er nog een nieuwe politieke partij bij. Gemeentebelangen trekt op veertien oktober voor het eerst naar de kiezer, met huidig schepen Wim Arbijn als lijsttrekker. Als Puiterijders ondersteunen we uiteraard graag dit evenement in eigen gemeente.


Bij dergelijke organisatie komt heel veel kijken (bevoorrading, bewaking fietsparking,). Op dinsdag april vindt om 20u een infovergadering plaats in CC Stroming te Berlare (vergaderzaal 2). Koppel u met uw lokale handelaars, verenigingen, zorgverstrekkers en u zal kunnen genieten van digitale communicatie om zaken te bestellen, reserveren,. Onderstaand een overzicht van alle faillissementen en opschortingen in Berlare. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen.


Berlare nieuws

Weer-° CMaak van Berlare jouw startgemeente! Uw dagelijkse portie regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen. SK Berlare bereikte met SK Ronse een akkoord over de terugkeer van Ramzi Ben Ahmed. Alle info, nieuws , matchen en spelers van voetbalploeg Berlare uit België. Motorrijder verongelukt in Berlare.


In Berlare is een man van omgekomen bij een ongeval met zijn motor. Bent u getuige van een nieuwsfeit of hebt u zelf nieuws. Bezoekers zijn welkom vanaf november. Vaerman-Sale BVBA Familienaam. Volgens het gemeentebestuur gaat de blauwalg niet voor problemen zorgen tijdens de musical Titanic, die vanaf volgende week gespeeld wordt op het Donkmeer in Berlare.


Er is wel nog blauwalg, maar door de regen van de afgelopen dagen is dat wel al verminder zegt burgemeester Katja Gabriels. SK Berlare moest voor de eerste ronde van de Croky Cup naar het West-Vlaamse Wingene. De kersverse 3e amateurligaclub haalde het met maar liefst 5- waardoor het bekeravontuur van de Puiten al na één ronde eindigt.


Koen De Beule maakte volgend fotoverslag. Bel 1voor dringende politiehulp. Geen spoe wél politie? Diefstal met list bij bejaarden.


Om je zo goed mogelijk bij te staan is er buiten het hoofdcommissariaat te Zele ook een bijkantoor in Berlare. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenlan economie, lifestyle,. VVV Donkmeer is grote fan van. Veruit het mooiste meer in de wijde omtrek. We organiseren tal van activiteiten op en rond het meer om mensen binnen en buiten Berlare van onze natuurpracht te laten proeven.


Een 66-jarige man is verongelukt met zijn motor in het Oost-Vlaamse Berlare. De motorrijder botste op een auto die de Donklaan wou oprijden. Na deze lichte aanrijding kwam de man op het terras van.


Vandaag, wat voor de meesten onder de mensen gisteren was, ( ik stel mezelf dan ook voor als nachtuil), was ik aanwezig op de grote. Het is goed nieuws dat mensen uit enthousiasme en met een gezamenlijk project iets samen willen doen. Voor Groen is dit initiatief in Berlare , en ook in andere gemeenten in de regio waar Groen het in het verleden moeilijk ha een bewijs dat de partij de wind in de zeilen heeft, zei Rzoska nog. Structabo CrossCup Relays Gent was grootste veldloop ooit in België. Berlare Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het domein.


Het weerbericht in Berlare. Kies uw favoriete locatie voor uurlijkse voorspellingen tot 48u en dagelijkse voorspellingen tot dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts