woensdag 28 februari 2018

Flanellen hemden met lange slip

Met of zonder bedrukking. Voor 11u besteld = morgen in huis! Steeds welkom voor een bezoek in ons magazijn te Waregem. Gooi hoge ogen met heerlijke overhemden van Flanel.


Flanellen hemden met lange slip

Flanellen overhemden worden veel geassocieerd met schotse ruiten of houthakkers blousen. Solognac - Jacht - Blouse met lange mouwen - Overhemd 1met lange mouwen voor de jacht. Ontworpen voor de jacht bij droog en fris weer. Warm dankzij de stof in 1 katoen (1g m²).


Wij zijn blij, dat u de workwear-wereld van engelbert strauss bezoekt! Let erop, dat alleen leveringen binnen België mogelijk zijn. We accepteren uw bestelling met de leveringsmogelijkheid in uw land graag in de onlineshop Duitsland. Bestel kleding online bij de beste webshops. Zacht flanellen overhemd met ruime pasvorm.


Het overhemd heeft een ruitpatroon, is geborsteld aan de binnenkant en heeft twee borstzakken met klep en pennenzakje aan de linkerkant. Gewicht: 4g (maat M) ademend aangenaam op de huid hemd met lange mouwen met button-down-kraag van functioneel polyester flanel twee borstzakken, waarvan een met klep en de andere met ritssluiting. Licht, warm trekkinghemd met brede pasvorm. Van functioneel polyesterflanel.


Comfortabel ondergoed dat uw overal onder kunt dragen, kies uit diverse kleuren van de verschillende merken Beeren, Conta, Impetus en Molton. Kortom, met de hemden kan je volop mixen en matchen dus zorg dat je een heuse verzameling aanlegt met verschillende kleuren en stijlen zodat je steeds kan pronken met een nieuwe stylish look! De hemden voor heren vormen een must in elke mannen garderobe!


Flanellen hemden met lange slip

Ruitjes, jeans, op en top classy of met speciale afwerkingen à la gekleurde knopen. Vind bij Sliponline je warme flanellen dames pyjama van Cocodream met Leaves print I Vandaag besteld morgen in huis! In de Ten Cate ondergoed heren collectie vindt u diverse soorten ondergoed zoals boxershorts, hemden en T-shirts.


De Ten Cate boxershorts zijn verkrijgbaar in meerdere lengtematen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een boxer met lange pijpen, een boxer met korte pijpen en slips. Het is daardoor eenvoudig om een geschikt model te vinden.


De flanellen Claude- hemden , voorheen Claude de Barsac, zijn echte klassiekers geworden. Deze hemden zijn aan één zijde opgeruw met een zeer zacht en pluizig gevoel op de huid. Het dessin van de hemden is ingeweven. Korte mouwen, lange mouwen, rechte of schuine kragen, de mogelijkheden zijn eindeloos en Zalando heeft van iedere soort wel een exemplaar opgenomen in de uitgebreide collectie.


Dit hemd is dan ook felbegeerd bij heel wat mannen gezien het voor nagenoeg iedere gelegenheid gepast is. Denk hierbij aan comfortabele sportboxers maar ook thermoshirts en lange sportonderbroeken. Ideaal om te gaan fitnessen, hardlopen of voetballen. Geen excuus meer om thuis op te bank te blijven hangen. Sommige mannen slapen in hun boxershort of slip maar voor de koudere nachten is het toch fijn om een goede pyjama te hebben.


Flanellen hemden met lange slip

Thermo ondergoed T-shirt met Lange Mouw. Wie veel sport of zware handenarbeid verricht, kent ongetwijfeld het fenomeen: je raakt bezweet, je katoenen onderhemdje wordt nat en als je even stopt, sta je te rillen van de kou. Extra lange overhemden collectie Dat de collectie met extra lange overhemden saai is, is zeker niet van toepassing! De collectie lange shirts is vrijwel gelijk aan de standaardcollectie overhemden. Wij vinden het belangrijk dat ook de lange man er modieus bijloopt, daarom hebben wij een ruime en modieuze collectie extra lange overhemden!


De meeste keus voor dames en heren. Ook in extra grote maten. Deze overhemden kunnen prima zakelijk gedragen worden, zelfs ook nog met een das, al ziet u dan niets van de verborgen vrolijkhei maar doen het in een casual setting net zo goed met de bovenste knoopjes open en de manchetten omgeslagen. Natuurlijk hebben wij ook nog een ruime keuze in hemden met prints.


Resultaten van zoekmachines! En verkrijgbaar in alle maten, van S tot en met XXL. Vergelijkbare zoekopdrachten voor werkhemden. De shirts zijn al gewassen in de fabriek. Daardoor krimpen ze nauwelijks en blijft de pasvorm goed.


Voor op koude dagen hebben we sweaters en vesten voor mannen in veel kleuren en prints. Maar ook hoodies met of zonder rits. Nachtmode maakt uw nacht aangenamer. Het slapengaan wordt een absoluut genot met comfortabele en mooie nachtmode.


Niet alleen het slapen zelf, maar ook de tijd die u ervoor en erna spendeert, wordt pas echt aangenaam met de soepel zittende kleding waarmee u ook in bed stapt. De nieuwste Hem Schiesser, set van vind je online bij OTTO. Een hemd is niet alleen handig in de zomer. Het zit ook fijn onder een trui of sweater.


Bovendien houdt het je kleren langer fris. Wij hebben jongenshemden in alle kleuren en met heel veel verschillende prints. Die kun je ook goed combineren met onze broeken en shorts.


Net als ons andere jongensondergoed kun je de meeste hemden wassen op graden. Een donkerblauwe herenpyjama speciaal voor kerst. De pyjama bestaat uit een t-shirt met een ronde hals en lange mouwen, met op de voorkant een print van een pandabeer met zuurstokken en een rendiergewei. De pyjamabroek heeft lange pijpen met een kleurrijk dessin van dieren en kerstfiguren. Zo sta je op met een vrolijk kerstgevoel.


Deze kunt u dragen met uw eigen favoriete shirt of trui. Naast heren pyjama’s heeft u ook de keuze uit een heren nachthemd. Onze collectie bestaat ook uit diverse soorten nachthemden voor heren.


Deze zijn er zowel met korte als met lange mouwen, gemaakt van diverse stoffen en in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts