maandag 31 december 2018

Horeca over te nemen brugge

OVERNAMES handel horeca horeca Kust Zeedijk. Contacteer Turner, experts in bedrijfsvastgoed. Het eerste beeld is een sfeerbeeld ( horeca ) Deze prachtige horeca zaak staat over te nemen op de markt van Deinze. Er is een volledig ingerichte industriële keuken aanwezig.


Horeca over te nemen brugge

Heb je als eens nagedacht over wat de toekomst voor jouw in petto heeft? Misschien overweeg je om jouw zaak te verkopen of over te laten? Of misschien zie je de toekomst rooskleurig in en zal je bedrijf groeien waardoor je op zoek gaat naar hét perfecte gebouw om uit te breiden? Brugge en Brugse Ommeland. Antwerpen - Gekend restaurant over te nemen in het oude centrum Over te nemen Een goed draaiend restaurant te Antwerpen centrum.


Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat. Vind over te nemen horeca. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca brugge , met prijzen vanaf € 570. Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in België, vastgoed website voor hotel en BB accommodaties! Horeca overname tearoom cafe.


Horeca over te nemen brugge

Benny Proot Op de Eiermarkt staan twee uitgaansgelegenheden over te nemen. INDELING: - Wijnkelder - Gelijkvloers (ca. 1m²) met gelagzaal (plaatsen), uiterst geïnstalleerde keuken met goederenlift, koelkamer, berging en sanitaire voorziening.


De handelaars op het plein zijn bezorgd en trekken aan de alarmbel. Het rookverbod heeft de cafés. Commercieel Gebouw over te nemen. Meer info Restaurant - Beveren-Waas.


Horeca over te nemen brugge

Overig roerend materiaal is over te nemen. De ligging is ideaal, overal dichtbij maar toch rustig. Het hotel telt een tal kamers en beschikt over een restaurant. De verkoop van onroerend goed en exploitatie gebeurt via een aandelentransactie. De zaak bestaat reeds jaar en heeft een uitstekende reputatie.


Info over te huur horeca. Resultaten van zoekmachines! She Heeft het nut extra eiwitten te nemen ? Onze fitcoach over proteïneshakes.


YOUNG CHEFS TEAM SCOORT MET KEER ZILVER OP CULINARY WORLD CUP IN LUXEMBURG - Duration: minutes, seconds. See the complete profile on LinkedIn and discover kevin’s connections and jobs at similar companies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts