dinsdag 11 december 2018

Iets verkopen

Nieuwe en tweedehands goederen, auto’s en diensten, kopen en verkopen op Marktplaats. Redactrice Isa vertelt je hoe je zelf het best je voorwerpen kan verkopen via de app van 2dehands. Vond je dit een leuk filmpje, geef het dan een. Hoe kan ik iets op eBay verkopen ? Op eBay kun je op een leuke manier een extra zakcentje verdienen.


Verkopen voor de laagste prijs is nog steeds een doodlopende weg. Je moet je expertise, je producten en je diensten op waarde schatten en je vraagprijzen daarop aanpassen. Onthoud dat diensten of producten weggeven iets is wat iedereen kan. Dit is eenvoudig en helemaal gratis!


Jouw zoekertje is succesvol geplaatst op 2dehands. Mensen die interesse hebben in jouw zoekertje zullen contact opnemen met je. Wilt u nog iets toevoegen?


Iets verkopen

In Mijn 2dehands heb je opties om jouw geplaatste zoekertjes te beheren. Tweedehands verkopen via bol. Wat is niet toegestaan op 2dehands? Je uitgelezen boeken verkoop je gemakkelijk via bol.


Ook dvd’s en cd’s die je al genoeg gezien of gehoord hebt, kun je als tweedehands te koop zetten bij bol. Zo kun je er nog iets leuks aan overhouden en eventueel weer iets nieuws kopen. Wil je je tweedehands auto verkopen ? Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Koopjeskrant is de zoekertjessite met een ruim tweedehands aanbod. Voor het gebruik van Speurders.


Iets verkopen

Doe een koopje of plaats een zoekertje. Onbewust praten we vaak meer dan we zelf denken. Potentiële klanten voelen zich juist gevleid als. Bij het plaatsen van je foto, verschijnt de juiste rubriek en prijsinformatie.


Je hoeft nu slechts één maal de advertentie te plaatsen of deze automatisch in te laden op Verkopen. Wanneer je online iets wil verkopen , moet je ook zorgen dat de voorstelling (pitch) van jouw product de consument overtuigt. Het maakt niet uit wat je wil verkopen ! Elk product op zich heeft een unieke pitch. Dit kan gaan van het verkopen van een schroevendraaier via je webshop tot het verkopen van een oude wagen via een tweedehandswebsite.


Lukt het je niet om je artikel binnen een week te verkopen ? Haal het eraf, en probeer het een paar dagen later nog een keer. Marktplaats is voor particulieren gratis, je kunt je artikel er zo vaak op zetten als jij wil. Maar als je iets wil verkopen is het gewoon de grootste ramp, het is schandalig, je hebt niet de mogelijkheid éénmaal je kavel opgenomen in de veiling, om dit te wijzigen, men vraagt je, je kavel te controleren, wil je er wijzigingen in aanbrengen kan je dat gewoon niet, (hier praten ze zichzelf tegen) enkel de verzendkosten kan je. Naast de regels voor adverteren geven wij u graag nog een aantal tips over verkopen via Marktplaats. Pakkende titel Zet in uw advertentietitel een pakkende tekst die het aantrekkelijk maakt om de advertentie te bekijken.


U heeft tekens inclusief spaties, maak daar gebruik van. Heeft u bijzondere of gewilde objecten die u graag wilt laten veilen? Iets verkopen via veiling? Via onze veilingen realiseert u hoge opbrengsten voor uw objecten. Bij Veilinghuis De Ruiter zijn we al meer dan jaar actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor onze klanten wereldwijd.


Heb je woon- en mode accessoires, hebbedingen, vintage, design, kleine meubeltjes die nog in goede of liefst perfecte staat zijn, maar waar je niets meer mee doet en die je graag wil verkopen ? Zaken om te verkopen voor wat extra geld Toch valt dat, zeker na bijvoorbeeld de feestdagen aan het einde van het jaar, in de regel niet mee. Het goede nieuws is echter dat je je computer, of andere waardevolle zaken, niet direct van de hand te doen om rond te kunnen komen. Het verkopen van schroot is een heel aardige manier om geld te verdienen waar de meeste mensen niet zo snel aan denken. Als je een oude auto, boot, caravan, of een bouwwerk hebt dat afvalmetaal oplevert, denk er dan eens over om het apart te zetten en het te verkopen bij een winkel bij jou in de buurt waar afvalmetaal verkocht wordt. Online oriënteert men zich makkelijk, maar iets online verkopen is lastiger.


Mensen gaan niet tien fysieke winkels langs voor één product, maar online bezoekt men er soms tientallen zonder er iets te kopen. Als je eigen webwinkel dus enkele tientallen bezoekers per dag krijgt, is dat nog geen garantie voor dagelijkse bestellingen. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het werkt en hoe je eraan begint. Het uitbouwen van een webshop vraagt namelijk ook om een sterk idee, een gedreven ondernemer en de nodige kennis.


Iets verkopen

Met de Boekenbalie-app zelf je tweedehands boeken verkopen heeft als voordeel dat je het in je eigen tempo kunt doen en rustig kunt kijken welke boeken je eigenlijk wel of niet weg wilt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts