woensdag 12 december 2018

Rommelmarkt de haan 2019

Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Met beelden uit het leven gegrepen heeft Trammelant aandacht voor het dagelijkse leven van de bourgeoisie en de dorpeling uit de Belle époque, dit alles overgoten met een vleugje muziek uit de tijd van toen.


Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding. Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort. Ook Nu wordt er gezorgd voor een GRATIS PARKING ! Kuieren en de sfeer opsnuiven langs gezellige rommelmarkten. En wie weet ontdek je wel een uniek stuk!


Klik hier voor een overzicht van alle leuke rommelmarkten aan de kust deze zomer! Ontdek hier nog meer leuke markten en andere activiteiten aan de Kust. Een tweedaags volksfeest in de centrumstraten van de Vosseslag en op het Kennedyplein. Op zaterdag staat de legende van Mong de Vos centraal.


Rommelmarkt de haan 2019

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie. Bezoeke rommelmarktvandaag.


Antiek en Brocantemarkt in de aanloop naar ‘Trammelant’ (zat. aug) Iedereen welkom! Rommelmarkten in België. Loskaai - Tramlijn Oost - Rembrandtlaan. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen ( de omgeving van) Wenduine.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Zoek je naar een rommelmarkt in de buurt van De Haan ? Zijn er rommelmarkten waarvan je weet dat ze niet in de lijst staan? Laat het ons weten, wij proberen deze alsnog toe te voegen. Jaarlijks Belle Epoquefeest in De Haan.


Nieuw op strandverblijf? Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor DE HAAN. Help ons onze kalendar aan te vullen. Wij verloten elke maand een waardebon voor bol.


DE HAAN - In het Zeepreventorium in De Haan wordt vandaag en morgen een tweedaagse rommelmarkt gehouden. Het gaat om een organisatie van de Prevent Spaarders. Het is de bedoeling om hier alle kustmarkten te vermelden die tot minimum 20u duren.


Dit zijn zowel zeedijk-markten als markten die doorgaan in het centrum van de kustgemeenten. Reviews Dit is een super initiatief, eindelijk eens een rommelmarkt. Het jeugdhuis de Broedkasse bevindt zich onder het gemeentehuis in de vroegere bibliotheek van De Haan. De vzw heeft er de oude bib omgevormd tot een jeugdhuis waar elke jongere welkom is voor een gezelige babbel, een potje pool, wifitje, pingpong.


Situated in De Haan , this apartment features free WiFi. There is a seating area and a kitchen complete with an oven and a microwave. Sint-Jans-Molenbeek : Brocante marie-rose.


Le portail de la community Lispanne,. Hier ontdekt u alles over onze Brocanteries die de laatste jaren zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in en rond het Leuvense. Brocanterie Events organiseert ook brocanteries op aanvraag of uitnodiging in andere gemeenten en steden. Ver reizen voor deze markt? De gegevens van de organisator vindt u hieronder.


Rommelmarkt de haan 2019

DAAGSE BROCANTERIE “BELLE EPOQUE” Parkdomein “La potinière” in DE HAAN – Org : Brocanterie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts