woensdag 12 december 2018

Welke kleur past bij bruin interieur

Welke kleur past bij bruin interieur

Kleur is erg sfeerbepalend voor je interieur van je woonkamer. Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur. Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren.


Deze kleuren vloeken niet, maar sluiten op elkaar aan en versterken elkaar juist. Ze creëren samenhang en eenheid. Ook introduceerde Flexa de kleur Heart Woo die erg neigt naar taupe, als de kleur van het jaar. Een kleurenpalet kan je helpen bij het inrichten van je interieur.


Dit is een grijs-bruine tint met een vol en warm karakter. Grappig detail: de term verwijst naar de vachtkleur van de mol. Accessoires in bruin - en grijstinten.


Welke kleur past bij bruin interieur

Als er één soort materiaal is dat de grijskleur goed vertegenwoordigt dan is het beton. Als je bruin alleen in ton sur ton toepast, heb je kans dat je interieur saai wordt. Het is de kleur van leven.


Bruin vindt je ook veel terug in. Groene accenten doen het altijd goed in een interieur , maar ook een groene muur kan een kalmerend en fris effect hebben. Geel Geel in je interieur brengt de zon in huis. Deze kleur wordt dan ook door therapeuten aangeraden bij mensen met een depressie. Het kan alleen lastig zijn om te achterhalen welke kleuren er goed bij blauw passen en wat deze kleur nou eigenlijk met een woonkamer doet.


Blauw in de woonkamer Blauw wordt gezien als een wat koele kleur en het wordt vaak afgeraden om hele grote stukken blauw te verven om die reden. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Als je mij om advies zou vragen zonder dat ik de ruimte heb gezien is het eigenlijk nauwelijks mogelijk de juiste kleur grijs te noemen. In heel wat woonkamers zal je bruin aantreffen omdat het een elegante en verfijnde kleur is. Het is ook een kleur die makkelijk te combineren valt met andere kleuren.


In combinatie met wit of gebroken wit komt het heel stijlvol over. Verschillende tinten bruin maken het geheel af. Doe kleurinspiratie in de kleur bruin op voordat je je huis gaat veranderen. Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. Welke kleur past bij jou?


Persoonlijk ben ik gek op kleur. Kleding, interieur en accessoires heb ik het liefst allemaal kleurrijk. Uiteraard wel in harmonie en dat hoeven ook niet altijd schreeuwende kleuren te zijn of drukke prints. Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren.


Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Bij het kiezen van een verfkleur voor je woonkamer, slaapkamer of keuken is het altijd fijn om eerst inspiratie op te doen. In woontijdschriften en op internet doe je vaak veel ideeën op. Kijk naar de binnenkant van je polsen en vergelijk die eens met die van je vrienden.


Welke kleur past bij bruin interieur

Dan zie je het verschil beter. Bij sommige mensen zie je goed de blauwige aders (koele huid), bij andere zie je dat de huid wat gelig is (warme huid). Bij het aanpassen van uw interieur in kleur is kennis over de basis van kleur erg handig, daarom een aantal basics over kleur : zwart is spannend. Zwart is daar de beste basis voor.


Je favoriete taupe kleur combineren in je interieur ? Taupe is al jaren een favoriete kleur voor je interieur. Het is mooie neutral, maar kan een ruimte ook een warme aanblik geven. De naam van de kleur komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’.


Met kleur maak of kraak je elk interieur ! Het kiezen van de juiste verfkleuren is dan ook een een belangrijke keuze voor de verdere inrichting van je interieur. Hoe je de juiste verfkleuren kan combineren en welke kleuren een positief effect hebben op het ruimtegevoel ontdek je hier. De kleur bruin een goede neutrale kleur die te vinden is in allerlei nuances.


Voor alle kleurtypes van zijn meerdere bruintinten mogelijk. Wat doet de kleur bruin in je interieur ? Beste Winnie, in onze nieuwe woning zijn wij er nog niet over uit welke kleur op de muur het beste past bij onze bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts