donderdag 20 december 2018

Kerstmarkt antwerpen 2019

Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen ! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. De kerstmarkt in Antwerpen is het bezoeken waard! De tientallen houten chaletjes, verspreidt over de binnensta brengen je helemaal in feeststemming.


Desondanks valt de kerstmarkt ook goed te combineren met kerstshoppen! Antwerpen staat namelijk bekend om zijn grote winkelstraten vol trendy winkels. Het evenement weet in die kleine maand tijd vele honderdduizenden belangstellenden naar de stad te doen komen speciaal voor dit evenement. Alle chalets en attracties gaan die dag open om 12. Naast winterklassiekers zijn smaken uit andere landen hier vertegenwoordigd.


Wie nog op zoek is naar een origineel geschenk, kuiert even langs de slinger van kramen, waar ambachtelijke producten en hebbedingen te scoren zijn. Genieten van de meest sfeervolle kerstmarkt van Duitsland! Amsterdam laat dat nog maar eens zien rondom de kerstdagen.


Kerstmarkt antwerpen 2019

Klik hier voor meer informatie. Wil je veel zien en doen in Antwerpen ? Liever met een lokale gids op stap? Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt ! Er is een heel mooi sprookjesbos en winterlandschap.


Ze brengt een combinatie van lekker proeven, veel beleven en fijn shoppen. Openingstijden Dagelijks van 12. De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten!


Kerstmarkt antwerpen 2019

Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. De Leidse kerstmarkt is de enige drijvende kerstmarkt in Nederland en tevens de grootste. Antwerpen zet vol in tijdens de kerstmarkt met heel wat evenementen. Top mooiste kerstmarkten van Europa. Schaatsen en kerstshoppen met lekkernijen en drankjes.


We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. Winter in het park is heel sociaal. Goed nieuws voor fans van de Sissy Boy kerstmarkt ! De verrassendste wintervakantie beleef je dit jaar in Antwerpen.


Kerstmarkt antwerpen 2019

Hou je klaar voor heel wat winters vakantieplezier want van december tot en met. Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes. Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren. De hele binnenstad van Antwerpen wordt rond kerst omgedoopt in een knusse kerstsfeer.


Er zijn meer dan 3kerstkramen en daarnaast is er ook entertainment zoals muziekpodia, straattheater en de Christmas sing-a-long. Kerstmarkt in Antwerpen. Ieder jaar is er weer een gevarieerd kerstmarkt programma.


Honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes maken de ondergrondse beleving. Bij een winters bezoekje hoor ook een wandeling over de kerstmarkt van Antwerpen. Bezoek de kerstmarkt in Antwerpen. Op verschillende locaties in de stad staan houten stalletjes waar je heerlijke winterse gerechten en warme glühwein kunt bestellen. Ook worden er op verschillende momenten muzikale optredens verzorgd.


Vanaf half november is de kerstmarkt geopend. Je vindt hier talloze kraampjes en vele stalletjes waar je van punch, geroosterde kastanjes en trockenfleisch kunt smullen. Bijkomen van de drukte op deze gezellige kerstmarkt in Wenen doe je tijdens een wandeling in het naastgelegen Rathauspark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts