woensdag 26 december 2018

Quizvragen en antwoorden algemeen

Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. Kwisvragen voor groot en klein! Wat is de meest populaire en bekendste auto programma?


Verspil geen tijd en doe de quiz! Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen.


Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Volgens een oud gezegde leiden alle wegen tot een hoofdsta welke? Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Een website vol quizvragen , cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes!


Dan maken wij het jou gemakkelijk door jou duizenden quizvragen met antwoorden te geven. Wij danken onze quizmasters die ook in de toeksomst voor nog meer quizvragen gaan zorgen. Indien je ons daarbij wil helpen en zelf leuke vragen weet, kan je ons altijd contacteren en zetten wij ze zo spoedig mogelijk op onze site. In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz! Zelf gratis een quiz maken en samenstellen.


Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd? Algemene kennis quizvragen met antwoorden , test je kennis met deze leuke kwisvragen.


Alle quizzen bestaan uit vragen met multiple choise antwoorden. Antwoorden Welke markt wordt er in Alkmaar, Edam en Gouda gehouden? Bekijk via deze link naar Bol. Kruikesta Tilburgers worden met carnaval ook kruikezeikers genoemd.


Droedels met oplossingen en antwoorden. Leuke quizvragen en antwoorden. U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz. Hier Op vragen- en - antwoorden.


Quizvragen en antwoorden algemeen

IT en tech, muziek, films en veel meer. Een doe-het-zelf pubquizpakket van pubquizshop. En dat is inclusief de plaatjes voor de plaatjesronde(s) en de geluidsfragmenten voor de muziekronde.


Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden. Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je enkel gezond verstand nodig. Als je op zoek bent naar quizvragen met antwoorden om zelf een quiz op te stellen, dan biedt quizplein je uitkomst.


Op dit moment staan er ruim 1vragen online verdeeld over tien categorieën. Op regelmatiger basis zal het aantal quizvragen en antwoorden uitgebreid worden. Heel algemene kwisvragen in alle aspecten. Hoe heet de viering van een vijfjarig jubileum?


Oefen jezelf op onze quizvragen en droedels of zoek vragen voor jouw quiz. Moeilijke en makkelijke vragen met antwoorden. Vertaling: suggesties en aanmelding van fouten.


Quizvragen en antwoorden algemeen

Richtlijnen bij het vertalen. Nee, ik verwijder de e-mail direct en meld de mail bij mijn bank (punten) Ja, ik beantwoord de e-mail en. Opsteller van dienst dit jaar is Pieter, alias Sportingfan, zelf actief als speler én opsteller bij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts