dinsdag 25 december 2018

Kattengedragsdeskundige gratis

Kattengedragsdeskundige gratis

Je buurvrouw zegt dat ze al jaren katten heeft en gaf al eerder goede tips. Hoe weet je zeker dat je niet voor de gek gehouden wordt door een zogenaamde deskundige? Mijn hele leven ben ik al dol op en gefascineerd door katten. Waarom een kattengedragstherapeut?


U kunt een gratis abonnement hierop nemen. Om je enthousiast te maken voor deze dag kun je ook kijken op ons katten microblog met o. Begrijp ik het gedrag en de taal van mijn kat wel goed? Je kunt me tijdens het telefonisch spreekuur bellen voor gratis advies. Vertoont je kat vreemd gedrag, bel me gerust.


Misschien is het toch niet ze vreemd als je zelf dacht? Deze video is ook heel nuttig voor katteneigenaren met een volwassen kat die de meubels. Daarnaast staat het boordevol praktische tips die je meteen kunt toepassen en worden in aparte kadertjes veel gestelde vragen over kattengedrag beantwoord. Verhuisdieren wil het liefst dat dieren gewoon lekker bij hun oude baasje kunnen blijven en biedt daarom gratis advies van onze experts aan. We hebben een hondengedragsdeskundige, een kattengedragsdeskundige , een vachtexpert voor honden en een voedingsdeskundige.


Loop je tegen problemen aan, aarzel dan niet een van onze experts om raad te vragen! Wil je zelf aan de slag met katten? Wil jij van werken met katten je beroep maken? Dat kan, zelfs als je nu nog. Om een goed beeld van de situatie en de geschiedenis van uw kat te krijgen is het voor mij belangrijk om voldoende informatie te verzamelen.


Onze dierenartsassistente Karen Koopmans is gecertificeerd kattengedragsdeskundige. Dit vindt meestal plaats bij u thuis, zodat Karen de omstandigheden waarin het probleemgedrag zich voordoet, zo goed mogelijk kan beoordelen. Ook kan Care for Cats bij u langskomen als u problemen ervaart m. Plast of poept uw kat bijvoorbeeld in huis? Of blaast, bijt of krabt hij u of andere gezinsleden? Jessica (eigenaar van Care for Cats) is kattengedragsdeskundige in opleiding kan u helpen om uw kat beter te begrijpen en de problemen aan te pakken.


IS JOUW KAT AL AAN HET GAMEN? Op internet kun je gratis kattenspelletjes voor je tablet of Ipad downloaden. Je kat kan ook online gamen. Start een spel en je cyber cat kan aan de slag. Ik heb de spelletjes Party Mix-Up en Cat Fishing voorgelegd aan mijn testpanel van drie katten, een vader met twee dochters.


Zoek via bovengenoemde opleidingen wel naar iemand met een diploma of iemand die in het afstudeerjaar zit (lekker goedkoop!). Elles Nijssen kattengedragsdeskundige shared a post. Dit zijn een paar algemene adviezen, die hopelijk in combinatie met elkaar helpen maar het kan zijn dat het niet werkt en er een behandelplan op maat nodig is, dan raad ik u aan om via uw dierenarts opzoek te gaan naar een goede kattengedragsdeskundige die kan dan een behandelplan opstellen dat precies is afgestemd op uw situatie.


Gratis kittenpakketten? Als je een kitten verwacht of in huis hebt, kun je gratis kittenpakketten bestellen. Super leuk dat een paar voermerken gratis kittenpakketten aanbieden.


Zo kun je jouw kitten laten proeven van verschillende merken. Het gaat nu niet over de discussie of het wel of geen goed voer is. Je kunt kiezen tussen een gratis proefles die je via internet op je computer kunt downloaden of de toezending van een gedrukte les waarvoor we je wel kosten in rekening moeten brengen.


Kattenverzorging bekeken vanuit de kat. Om een proefles te kunnen lezen dient je computer het programma Acrobat Reader te bevatten. Heeft uw kat gedragsproblemen, zoals: agressie, angst, schuwhei onzindelijkheid en ongewenst krabgedrag, dan kunt u baat hebben bij kattengedragstherapie. Wanneer je meevoelt met hem zul je meer open blijven staan, daarmee een liefdevolle houding naar hem kunnen hebben en zal hij zich beter begrepen voelen. Dit alles zal het sproeien hopelijk verbeteren.


Ook zijn er speciale Bach-druppels die hem kunnen helpen. En onze kattengedragsdeskundige Annemieke Muis zal je wellicht ook kunnen helpen. Afwijkend gedrag van de kat voorkomen.


Komt er een nieuwe kat ter vervanging van een kat die is overleden, hou dan rekening met een rouwperiode van zes maanden van de andere kat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts