donderdag 13 december 2018

Taupe combineren kleding

Taupe combineren kleding

De kleur taupe kan daardoor wat meer naar het roze of naar het bruin gaan. Ik heb al eerder geschreven over kleuren die iedereen staan. Taupe is volgens de aanduiding van een kleur ontleend aan het Frans, tevens refereert het aan de vachtkleur van de mol (Talpa europaea). Het is een grijs-bruine tint, veelvuldig gebruikt om de kleur van kleding en stoffen aan te duiden. Heerlijk fijngebreid knielange vest van Giulia e Tu zonder kraag.


Met steekzakken voorop. Dit item is eindeloos te combineren waardoor het een basic en musthave is! In de tijdloze taupe kleur of prachtige indigo. Gemaakt van wol en cashmere. Heb je taupekleurige kleding , dan kun je dit goed combineren met natuurlijke tinten, pastelkleuren en felle kleuren.


Hoe donkerder de kleur, hoe mooier het is als je deze met witte en beige kleuren combineert. Bij Kenza Moda beschikken we over veel verschillende kleding in de kleur taupe : van shirts tot horloges en van blazers tot jurkjes. Kleuren in je outfit combineren.


Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok. Poncho van PETER HAHN CASHMERE: ongecompliceerd en heel veelzijdig te combineren ! Een fijne ­creatie voor binnen en buiten, van superlicht ­gebrei 2-draads garen 1 kasjmier. Elke hier ­afgebeelde kleur bevat een grote verscheidenheid aan ­verschillende nuances, daarom zijn lichte kleurverschillen mogelijk. In vrijwel ieder interieur vind je deze kleur.


Het is namelijk een makkelijke kleur om te combineren. Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten en je kunt het goed combineren met natuurlijke en felle kleuren. Een donkere tint taupe is mooi te combineren met lichte tinten zoals wit en grijs, maar bijvoorbeeld ook met pastelroze.


Om te combineren is taupe een erg makkelijke kleur, het werkt met bijna alles! Als er een donkere variant van taupe in je interieur terugkomt, gebruik dan verder lichte tinten zoals wit of grijs. Taupe is een neutrale en veelzijdige tint die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren, meent Isabelle. Tegelijk voelt taupe een stuk warmer aan dan gewoon grijs of wit en dat is wellicht de verklaring waarom het zo geliefd is.


Een muur in taupe oogt simpel en sereen. Bekijk het bord What to wear with brown, taupe ? Bekijk meer ideeën over Kleding , Outfits en Stijl. Wat leuk dat je je kerstboom met taupe kleur wilt decoreren! Bij zilveren en paarse kerstballen kun je prima taupe kerstballen combineren.


Taupe combineren kleding

Ik zou dan wel eerder naar een donkere taupe kleur gaan vanwege het mooiere contrast met zilver. Wist je dat er ook stylisten zijn die gespecialiseerd zijn in het decoreren van kerstbomen? Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren.


Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. Er bestaan vele mogelijkheden: een jeans, een rok, een short of een wijde broek. Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?


Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Ontdek en bewaar ideeën over Taupe jurkje op Pinterest. Ruim assortiment Taupe kleding : vergelijk goedkope aanbiedingen van de beste merken Koop direct online voor de laagste prijzen! Reviews I enjoyed my first Taupe experience!


Moest ze gewoon hebben, maar waar zouden jullie ze qua kleur mee combineren ? Past prima bij een zwart rokje en een mooie panty, maar welke kleuren kunnen nog meer en wat absoluut niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts