vrijdag 21 december 2018

Horeca over te nemen kortrijk

Contacteer Turner, experts in bedrijfsvastgoed. Mogelijkheid tot woonst gezien de omvang van het gebouw. Reeds jaar zelfde eigenaar. Gelegen in een groene omgeving. Een gekende ontmoetingsplaats met een ruim assortiment bieren, frisdranken, sterke bieren en sterke dranken.


Waar je voetbal, tennis, motorsport, wielrennen op verschillende schermen kan volgen en men altijd klaar is voor een feest. Heb je hier nog vragen over , aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder. Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat. Een overzichtelijke lijst van de materialen met info en prijzen vrijblijvend op te vragen.


We zouden graag heel het. Horeca Materiaal Catering alles over te nemen. Inlichtingen ten kantore. Onderstaande panden zijn allemaal horecazaken die te huur of over te nemen zijn. Voor meer info hierover: contacteer de persoon die verantwoordelijk is voor dit pand.


Horeca over te nemen kortrijk

Filter hieronder op het type panden dat u wenst te zien: te huur, over te nemen of beide. Vlakbij water en toeristische trekpleister vindt U deze zeer bloeiende horecazaak die stijlvol gerenoveerd werd en waar de zaakvoerders met dynamiek en enthousiasme een stevig cliënteel hebben opgebouwd. Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacy policy te lezen.


Restaurant over te nemen in Roeselare. Overslaan en naar de inhoud gaan. Body en health staan hier centraal. THEMA bistro- restaurant over te nemen op topligging in KORTRIJK. De zaak bestaat reeds tientallen jaren en geniet een onberispelijke reputatie.


Horeca over te nemen kortrijk

Mooie gezellige inrichting. In de zaak is plaats voor personen en nog eens op het terras. Nostalgie staat over te nemen. Overname vennootschap € 150.


Er was een overnemer voor het gekende eetcafé op de Veemarkt. Maar het sprong in extremis af, vertelt zaakvoerster Christine Nuyttens (67), die de zoektocht nu. Honderden profielen van over te nemen ondernemingen op overnamemarkt, een initiatief van UNIZO. Kortrijk handelspand te huur of te koop. OVER TE NEMEN HORECA TOPPER ! Casco – staat (heeft een totaal renovatie ondergaan – Architecten Maes en Vandelannoote) Verdiepingen beiden gebruiksklaar.


Totale handelsruimte 1m². Huurprijs in overleg vast te leggen. Belangrijk om te weten ! Deze zaak bestaat uit een brasserie met zitplaatsen , een mooi zomerterras goed voor plaatsen , feestzalen die kunnen omgevormd worden tot één grote zaal. Dankzij haar centrale ligging, aan de kruising tussen Een E40 vinden heel wat bedrijven hun weg naar deze West-Vlaamse Vlasstad. Goed draaiende frituur over te nemen in hartje hasselt (dichtbij kolonel dusartplein) er komt zowel vast cliënteel als nieuwe klan.


Voor wie een nieuwe uitdaging wenst aan te gaan, is het overnemen van deze mooie food bar, koffiehuis en take away echt een opportuniteit met erg gunstige huurvoorwaarden. Consultez les meilleures offres pour votre recherche horeca kortrijk. Burgerhuis te koop in kortrijk , met oorsprong uit de 17e eeuw, momenteel ingericht als horeca -zaak.


Horeca over te nemen kortrijk

In de vennootschap van ‘t Vierspit zit ook The Script. Handelszaken over te nemen. A treedt op als adviseur en bemiddelaar voor over te nemen handelszaken.


Meerdere handelszaken over te nemen kan u snel en efficient vinden via de overnamenieuwsbrief of de website van O. Enkel financieel gezonde bedrijven komen in aanmerking voor de bemiddeling van O. Categories Algemeen Horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts