vrijdag 28 december 2018

Kinderbijslag

Met de kinderbijslag betaalt de overheid mee aan de kosten die horen bij de opvoeding van een kind. Woont of werkt u in Nederland en heeft u kinderen jonger dan jaar, dan krijgt u waarschijnlijk kinderbijslag. Met de Groeipakket calculator bereken je zelf hoeveel je krijgt. Want elk kind krijgt een Groeipakket op maat van dat kind en het gezin waarin het opgroeit.


Dubbele kinderbijslag bij hoge kosten. Als uw kind niet bij u woont omdat het bijvoorbeeld gehandicapt is, kunt u hoge kosten hebben. Dan is het in sommige gevallen mogelijk om dubbele kinderbijslag te krijgen.


Heb je nog praktische vragen in verband met de kinderbijslag of het nieuwe Groeipakket? Neem dan een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op vragen als ‘Wanneer ontvang ik mijn kinderbijslag ? Hoe verander ik mijn rekeningnummer? Je kunt ook altijd terecht op de officiële website van de Vlaamse. Je hoeft geen aanvraag te doen.


Kinderbijslag

Elk kind heeft recht op een Groeipakket. Je kiest zelf je uitbetaler. Veranderen kan na jaar. KidsLife is de uitbetaler van het Groeipakket, de nieuwe Vlaamse kinderbijslag. KidsLife est active comme caisse d’allocations familiales à Bruxelles et en Wallonie.


Het gaat goed met Nederland. De economie draait op volle toeren en de werkloosheid is op het laagste punt in zeventien jaar. MyFamily, de warmste uitbetaler van je Startbedrag (kraamgeld) en Groeipakket ( kinderbijslag ) in Vlaanderen. De uitbetaling van de kinderbijslag verschilt van regio tot regio.


Kinderbijslag

Kies de regio waar je kind is gedomicilieerd. Voor hun nieuwe kindje krijgen ze de nieuwe bedragen van het Groeipakket. Het is dus mogelijk dat je een combinatie ontvangt van de oude bedragen en de nieuwe bedragen.


Kinderbijslag bij co-ouderschap. Uitbetaling eerste kinderbijslag. De kinderbijslag begint in het kwartaal na het kwartaal waarin uw kind is geboren.


Infino is het kinderbijslagfonds waar betrouwbaarheid en correcte uitbetaling centraal staan. Vind meer informatie over kinderbijslag , het Groeipakket of de verschillende toeslagen zoals de schooltoeslag, kleutertoeslag en sociale toeslag, op onze website. In de maand nadat uw kind jaar wordt stopt de kinderbijslag automatisch.


Mijn kind gaat studeren. Wanneer uw kind studiefinanciering ontvangt, heeft u geen recht meer op kinderbijslag. Ook wanneer uw kind jonger is dan jaar.


Votre enfant habite à Bruxelles ? Na een onderzoek kan het fonds van zijn werkgever het kraamgeld betalen en de kinderbijslag betalen vanaf de geboorte van Joachim. Als een kind wegvalt, vermindert de kinderbijslag met het hoogste bedrag, dat voor het jongste kind. Voorbeeld: Evan heeft kinderen, Jan, Marc en Didier. Jan is de oudste en krijgt kinderbijslag van de eerste rang.


Alle kinderen in Wallonië hebben er recht op. Wil jij klant worden bij KidsLife? En we helpen je ook bij het verkrijgen van alle voordelen waar jouw kind recht op heeft.


Kinderbijslag

Hoe kinderbijslag aanvragen? De manier waarop je kinderbijslag aanvraagt, hangt af van de situatie waarin jij en je gezin je bevinden: Als je reeds kinderbijslag ontvangt voor een of meer kinderen of als de geboortepremie betaald werd vóór de geboorte, hoef je niets te doen. Wat zit er allemaal in het Groeipakket? We helpen je graag verder. Laat hieronder je gegevens achter.


We bekijken je vraag zo snel mogelijk en sturen je een antwoord. Waarom krijg je kinderbijslag ? De Nederlandse overheid betaalt mee aan de kosten voor opvoeding en verzorging van je kin tot het kind jaar oud is. U logt in met uw DigiD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts