maandag 25 februari 2019

Kreeft en waterman

Terwijl Kreeft naar een gezin verlangt, een veilige thuis en emotionele stabiliteit, opteert Waterman eerder voor vrijheid en ruimte en zo weinig mogelijk betrokkenheid. Het is de logica zelve dat als Kreeft en Waterman op een lange relatie willen aansturen ze extra hard hun best zullen moeten doen om deze kans op slagen te kunnen geven. Daarna gaan ze het wat rustiger aandoen. Kreeft heeft een partner nodig met wie ze kinderen kunnen grootbrengen, en met Waterman zullen ze erachter komen dat ze een ware kindervriend zijn.


Kreeft met Waterman U bent zo enorm verschillend dat u absoluut gefascineerd bent door elkaar. Waterige Kreeft heeft nabijheid nodig en het gevoel nodig te zijn. Luchtige Waterman heeft ruimte nodig en een gevoel van onafhankelijkheid in een relatie. Kreeft kan Waterman warmte en affectie bieden welke geen uitleg behoeft. Twee luchttekens, dus uit hetzelfde hout gesneden.


De Tweeling is snel, slim, spontaan en openhartig. Wat kan je als Waterman nog meer wensen. De Kreeft is te soft en overgevoelig. Dit is waar twee dromers elkaar ontmoeten.


Eén droomt echter thuis, in zijn comfortabele bed en de ander droomt over verre oorden, soms zelfs onrealistisch. Ze zijn beide aangetrokken tot elkaar door onzichtbare krachten. Overeenkomsten tussen Kreeft en Waterman Een relatie tussen Kreeft en Waterman heeft weinig kans op slagen.


Beide personen hebben weinig duidelijke overeenkomsten in persoonlijkheid en karakter, hetgeen alleen tot ruzies en onenigheid leidt. Tweelingen en Schorpioen zijn compleet verschillend van elkaar en een dosis wantrouwen en onbegrip kan hun persoonlijke en professionele relatie verstoren. De Schorpioen komt vrij goed overeen met Maagd en Steenbok. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst.


De planeten beloven stabiliteit in je liefdesleven. Venus en Neptunus sporen je aan om twee keer na te denken voordat je anderen hulp biedt. Het is allemaal goed om gunsten vte verlenen voor degenen die vragen, maar er is een risico dat je vriendelijkheid kan worden misbruikt.


Wat in me opkomt als ik denk aan het sterrenbeeld Waterman zijn mijn vrienden die altijd rebels, werelds, vrijgevochten en briljant waren. Hij vindt het een leuke uitdaging om met jouw sterke en soms complexe persoonlijkheid om te gaan en brengt het beste in je naar boven. Het vissen-type is nogal gevoelig voor jouw rollercoaster van emoties en dat leidt tot spanningen. Als ik denk aan het sterrenbeeld Kreeft moet ik meteen denken aan de grote zorgnemende kwaliteiten van een liefdevolle en beschermende ouderfiguur.


Kreeft en waterman

Je bent in principe van nature conservatief en honkvast, en je waardeert de nestachtige kwaliteit van een veilige en comfortabele woning waar je kunt ontsnappen en je afsluiten van de stress van de buitenwereld. Bekijk het bord KREEFT STERRENBEELD van RitaKempeneersop Pinterest. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de kreeft in de liefde. Sterrenbeeld Kreeft in liefde, seks en relaties.


Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een kreeft -vrouw of cancer-man? Waterman , Vissen en Schorpioen Kreeft Waterman hebben een liefdesrelatie die de unieke kans biedt zichzelf te onderzoeken. De combinatie Waterman Kreeft heeft een sterke chemie en ze sluiten zich niet voor elkaar af. Kreeft Vissen kunnen samen alle hobbels aan door hun doorzettingsvermogen. Leeuw en Waterman De Waterman voelt zich aangetrokken tot de warmte en vitaliteit van de Leeuw, en de Leeuw vindt de uniekhei intelligentie en gevatheid van de Waterman fascinerend.


Kreeft en Vriendschap: Kreeft is zeer trouw aan mensen die hen waarderen en hen ondersteunen, ze zijn de verzorgers van de dierenriem en ze zullen die persoon voor een lange tijd helpen en verzorgen. Een van de grootste pluspunten van de Kreeft is het vermogen om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven. Ze houden er niet van om te worden beperkt en dragen hun vrijheid hoog in het vaandel.


De Waterman gaat in een relatie uit van gelijkwaardigheid. In de liefde zullen mensen met als horoscoop Kreeft romantisch, liefdevol en aanhankelijk van aard zijn. Waterman is graag onder de mensen waar hij zich als een vis in het water voelt.


Een Kreeft is zeer gevoelig voor emotionele indrukken waardoor hij of zij alles wil vasthouden omdat er een angst is voor veranderingen. Waterman om meer te beseffen hoe belangrijk uw geliefde voor u is, neem het niet allemaal voor lief Waterman. En dat is voor de kritische Maagd weer een punt.


Seksuele match Waterman. Tweelingen, Weegschaal en Waterman kunnen van een afstandje situaties. De Waterman onderscheidt zich van de andere sterrenbeelden door zijn vrije geest.


Kreeft en waterman

In bed houdt hij dan ook van experimenteren en hij is altijd op zoek naar nieuwe sensaties. Hij verwacht van zijn partner dat die hem volg in deze ideeën. Beste seksuele match: Boogschutter.


Voor de Leeuw is carrière belangrijk, dus hij heeft een partner nodig die hem volledig steunt en dat is de Kreeft. Ze creëren een perfect koppel en vullen elkaar perfect aan. Voor de Kreeft is de Leeuw een prototype van een sterke persoonlijkheid. De kreeft is mysterieus. Ze lijken soms saai door hun timide, verlegen en teruggetrokken gedrag.


Maar de kreeft , die overigens zeer behulpzaam is, heeft een fantastierijk en creatief leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts