donderdag 7 februari 2019

Rekening geblokkeerd door negatief saldo

Rekening geblokkeerd door negatief saldo

Als de rekening weer positief staat, heeft de rekening een nachtverwerking nodig voor je de kaart kan gebruiken. Om overschrijvingen te kunnen doen van de rekening zijn er twee nachtverwerkingen nodig. Dus als je de rekening vandaag aanzuivert, zal je morgen betalingen kunnen doen met de bankkaart en geld kunnen afhalen. Klantenservice belfius Mijn betaalrekening is geblokkeerd omwille van een niet-toegelaten negatief saldo. Hoe kan ik het saldo van mijn rekening onmiddellijk raadplegen?


Rekening geblokkeerd door negatief saldo

Wanneer er na het beslag op uw rekening door de deurwaarder weer geld op uw bankrekening wordt gestort, dan vallen deze gelden niet onder het beslag. Alleen het saldo op het moment van beslaglegging door de deurwaarder op uw rekening valt onder het bankbeslag. Wil de deurwaarder ook dit nieuwe saldo , dan moet hij opnieuw beslag leggen op uw. Het saldo van uw betaalrekening moet in principe positief zijn, al is negatief ook mogelijk.


Om in het rood te kunnen staan, moeten wel enkele voorwaarden vervuld zijn. Als je onder nul gaat, heb je exact een maand de tijd om je rekening terug aan te zuiveren. Je kunt altijd opnieuw onder nul gaan, vanaf dat je saldo één dag positief is. Je contract voor je KBC-Budgetfaciliteit blijft doorlopen, tenzij je het één maand vooraf opzegt met een aangetekende zending. Het is belangrijk dat je weet hoeveel het je zal kosten als je onder nul gaat op je rekening.


Rekening geblokkeerd door negatief saldo

Test Aankoop waarschuwt ervoor dat er verschillende formules bestaan. De ene mag voor onbeperkte duur negatief staan, de andere voor slechts drie of zelfs één maand. Geldt dat ook als u bv. Eventjes de situatie uit leggen.


Een week of geleden krijg ik telefoon van een medewzerker van een gekende bank. Hij heeft via Deutshe bank een overboeking gedaan van 0. Dus eigenlijk kan er een transactie plaatsvinden zodat je negatief saldo bereikt, een kwaadwillige kan dus shoppen net zo lang totdat het opvalt, en dan is de rekening voor u. En dat gebeurt lees de reactie`s maar elders over PP. ASN rekening geblokkeerd door de Volksbank CFD. Dit betekent dat je minstens 24u positief moet staan.


Wanneer jouw rekening pas om 13uzou aangezuiverd zijn dient dit tot de volgende dag 13ute zijn (tot er 24u verstreken zijn). Indien je te lang of ongeoorloofd negatief komt te staan wordt jouw rekening geblokkeerd. Er staat niet genoeg saldo op je OV-chipkaart. Je kunt niet meer inchecken en ook niet meer met een abonnement reizen. Vul je saldo aan tot minimaal € (€ als je een NS-abonnement hebt) en je kunt weer verder reizen.


Mijn Klacht: ing bank heeft mijn rekening geblokkeerd , om een negatief saldo bij mijn andere ing rekening. Voor een automatische incasso heb je altijd zelf opdracht gegeven. De opdracht wordt dan vervolgens door de bank uitgevoerd.


Als hierdoor een negatief saldo ontstaat op je rekening , terwijl er geen limiet is, krijg je de tijd om het saldo aan te vullen. Indien dit niet gebeurt, dan wordt de automatische incasso door de bank ongedaan gemaakt. Door de blokkade die de Volksbank CFD heeft opgelegd op mijn rekening leid ik nu schade. Ik kan nu niet meer bij mijn gel mijn bankpas is geblokkeerd , incasso’s worden niet uitgevoer geld komt niet binnen etc.


En heb je weleens bericht van de bank ontvangen dat de rekening geblokkeerd wordt als het saldo voor een bepaalde datum niet minstens uur positief heeft gestaan? Wanneer er maandelijks geld gestort wordt op je bankrekening, keurt de bank een verzoek om tot een bepaald bedrag rood te staan meestal goed. Mijn zus is februari overleden en had een negatief saldo bij overlijden op haar krediet op betaalrekening bij de ABN, dat zou worden kwijtgescholden bij overlijden, echter tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd. Triodos Bank: geen verklaring van erfrecht nodig indien het saldo op de rekening lager is dan €5. Gezamenlijke rekening en overlijden Mederekeninghouder houdt toegang.


Het bedrag wat in rekening wordt gebracht, verschilt per bank. Als er een positief saldo op de rekening staat, zullen de kosten in mindering worden gebracht op het over te maken bedrag. Staat er, ten tijde van het beslag, geen geld op de rekening , dan zullen deze kosten alsnog in mindering worden gebracht op de rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts