dinsdag 12 februari 2019

Raad van bestuur jan yperman ziekenhuis

Vandewoude - Voorzitter;. Medisch Farmaceutisch Comité. Sinds juli is professor dr. Deze beslissingen werden in consensus en met unanimiteit van de stemmen genomen.


Raad van bestuur jan yperman ziekenhuis

Mevrouw Emmily Talpe, burgemeester van Ieper, is de nieuwe ondervoorzitter, meester Marnix Muylle de nieuwe secretaris. Jan Yperman Ziekenhuis 1. Donderdagavond kwam er groen licht. Vanaf oktober gaat huidig Procureur des Konings van Halle-Vilvoorde Thierry Freyne aan de slag als algemeen directeur van het Vilvoordse ziekenhuis. Vanuit de zijde van het O. Maury Thery liked this De raad van bestuur is uitgegaan van een goede mix van. Tijdens een speciale vergadering van de raad van bestuur van het Heilig Hartziekenhuis in Lier werd een wissel in de hoogste rangen doorgevoerd.


Dokter Rik De Langh werd aangesteld als nieuwe voorzitter en dokter An De Cuyper werd benoemd als algemeen directeur van het ziekenhuis. De medische raad is een adviesorgaan dat de ziekenhuisartsen inspraak verleent in en betrekt bij de beleidsbeslissingen, met als doel de best mogelijke medische zorg te verlenen. Bovendien streeft de medische raad naar het optimaliseren van de samenwerking tussen ziekenhuis - en huisartsen en andere ziekenhuismedewerkers. Wieltjesgracht WZC Bruges Area, Belgium 2connections.


Present years month. Naast de leden van de raad van bestuur maken ook huisartsen, patiënten, vertegenwoordigers van scholen, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, verzekeraars en het palliatief netwerk deel uit van de vergadering. Zo krijgen diverse stakeholders een stem in het beleid van ons ziekenhuis. Goedgekeurd JURIDISCHE ZAKEN 5. Verlenen van de eretitel van OCMW-raadslid - stemming.


Hierbij lag de nadruk op zowel kwaliteit als efficiëntie. Gustaaf Van Herck als voorzitter van de raad van bestuur en van bestuursleden dr. Miguel Stevens en mevr. Voorzitter van de raad van bestuur : Vereniging Ons Tehuis voor Zuid-West-Vlaanderen.


Raad van bestuur jan yperman ziekenhuis

Heeft al jaren een reis microbe en gaat het liefst met de rugzak andere continenten ontdekken. Afrika en Zuid Amerika genieten haar voorkeur. Blijf op de hoogte van onze activiteiten VVOG-leden zijn op de hoogte via de nieuwsbrief. Wenst u als adverteerder of geïnteresseerde op de hoogte te zijn van onze activiteiten, laat het ons weten. Page is zijn carrière begonnen als staflid van de afdeling gynaecologie-verloskunde in het Maria Ziekenhuis te Poperinge.


Organigram, managementcultuur en verdeling van verantwoordelijkheden zijn hiermee verweven. Dat heeft de raad van bestuur van het Ieperse ziekenhuis gisteren officieel beslist. Eind december lekte een.


Het telefoonnummer om een afspraak te maken en de locatie van de consultatie verschijnt als u op het bijhorende campussymbool in het raadplegingsrooster van een arts klikt. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden. Een uitstap met bus naar Noord-Frankrijk. Een dag vol smaken, kleuren en voornamelijk geuren.


Bestuurder bij Confidentia n. Members : Beltug - The largest Belgian association of Digital Technology Leaders. Lid medische raad at ZOL. We work within a wide range of ICT-related topics, like Clou Security, Data Protection (GDPR), Software Asset Management, IoT, etc. Ze vervulde dan verschillende functies binnen de organisaties van de congregatie, onder meer als pastoraal werkster en ethicus. Een ziekenhuis waar de patiënt centraal staat en waar zeer veel aandacht aan kwalitatief hoogstaande geneeskunde besteed wordt.


Headlines: Headlines HIMSS verwacht vandaag 24. Thilo-Andreas Wittkämper I Dr. CT-scan is een methode met mogelijkheden die ver uitstijgen boven de mogelijkheden van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts