maandag 25 februari 2019

Landnummers telefoon

Dit betekent natuurlijk niet dat de netnummers bij telefoongesprekken naar het buitenland weggelaten kunnen worden. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land.


De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn. Wat is het landnummer van elk land in de wereld. Lijst met landen en hun landcode- landgetal. Internationaal telefoneren. Afghanistan Åland Albanië Algerije Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaans-Samoa Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua en Barbuda Argentinië Armenië Aruba Australië Azerbeidzjan.


Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek. Aanwijzing voor het gebruik: het Landnummers is bij internationale telefoongesprekken voor een lan wat het netnummer bij nationale telefoongesprekken voor een plaats is. Hiervoor moet je ook nog het internationale toegangsnummer intoetsen.


The prefixes enable direct dialing to the country that has been dedicated the specific prefix. Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? Wil jij het landnummer van een bepaald land weten?


Soms is het handig om weten uit welk land een bepaald nummer komt. Hier vind je een overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd gesorteerd op nummer. Je kan zoeken op nummer via het hoofdmenu onder ‘landcodes op nummer‘. Je kan ook een alfabetische rangschikking van alle landcodes terugvinden onder ‘landcodes op land‘.


For faster navigation, this Iframe is preloading the wand page for Lijst van landnummers in de telefonie op nummervolgorde. Indonesië Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes. Overzicht landnummers buitenland.


Mocht u gebeld zijn door een onbekend iemand vanuit het buitenlan dan is het altijd raadzaam voordat u terugbelt, erachter te komen vanuit welk land is gebeld. United States of America vindt u in Noord-Amerika en gebruikt Dollar. Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Polen en natuurlijk landnummers van andere landen. We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Polen hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Polen! Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. Azië Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes.


Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt. Zoek dus eerst het landnummer dat je nodig hebt voor het land dat je wil bellen. Met je telefoon naar Amerika bellen kan nog al eens een heel gedoe zijn.


Hoe zit dat met alle landcodes? Welk getal kun je weghalen? Kom je er niet helemaal aan uit? Dan heb je wellicht iets aan de uitleg die je hieronder kunt vinden. Nu kun je zo naar Amerika bellen!


Landnummers telefoon

Een mooi overzicht van alle landen met bijbehorende landcodes en landnummers vind u hier op landcode. Dit overzicht is een overzicht met telefoon landnummers. Landcodes en landnummers vind u op Landcode. Hieronder is de lijst met landnummers voor de telefonie van de landen in Atlantis te vinden: - In rood nummers die opgeheven zullen worden in de komende maanden door de invoering van de Atlantische Telefoonunie.


Een voor mij geheel onbekend nummer. Nog voor dat ik de telefoon kon aannemen werd de verbinding verbroken. Op het internet gezocht naar een mogelijk landnummer. Heb echter niets kunnen vinden. Vindt op deze website de landcodes voor het bellen van en naar buitenlandse nummers.


Circa 2landcodes beschikbaar. Als het goed is gaat de telefoon over en kun je bellen! Hou altijd rekening met het tijdverschil.


Het is in Canada een aantal uren vroeger dan in Nederlan dus zorg dat je de persoon niet midden in de nacht wakker belt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts