dinsdag 19 februari 2019

Wat te doen in nieuwpoort bij slecht weer

Wat te doen in Nieuwpoort , België. Je vertrekt naar de zee maar het is slecht weer ? Er zijn nog veel andere leuke dingen die de Belgische kust te bieden heeft dan enkel het strand. Cultuur en erfgoed genoeg om te gaan bezichtigen! Kan je het niet laten om te zwemmen? Kies dan voor een indoor zwembad.


Avonds kan je naar de cinema, casino of gaan bowlen. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Ook in de centrumstraten in Nieuwpoort -sta tussen het Marktplein en de Kaai bieden een ruim aanbod van winkels.


Natuurlijk kunt u ook genieten van heerlijke Belgische gerechten in Nieuwpoort. In het centrum, maar ook op de boulevard kunt u talloze restaurants vinden. Als het slecht weer is, zijn er genoeg dingen binnen te doen. Tips bij slecht weer Ook aan de kust schijnt niet altijd de zon. Wat regen hoeft je natuurlijk niet tegen te houden om uitgerust met regenjas en paraplu te wandelen op het stran door de duinen of onze vele natuurgebieden.


Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Nieuwpoort ? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.


Is elke dag open vanaf 13u3 meer info en speelschema kan je vinden op de website. Binnen deze thema’s kun je uiteenlopende attracties en shows bezoeken zodat er voor jong en oud van alles te zien, te doen en te beleven zal zijn. SKIËN OF SNOWBOARDEN IN RUCPHEN (NL): skiën of snowboarden als betaalbaar uitstapje is mogelijk op deze locatie bij onze noorderburen.


Heel het jaar door kun je hier terecht voor een heus. Alle activiteiten en uitstappen in Nieuwpoort van het type Doen. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Ook als het zonnetje niet schijnt is er genoeg te doen in Zuid-Limburg.


Met een breed scala aan overdekte sportieve activiteiten hoeft de verveling nooit toe te slaan! Een frisse neus haal je op ’s werelds grootste indoor skipiste in Landgraaf. Ook zijn er diverse schaatsbanen waar je al dan niet stuntelend het ijs kunt betreden. Bij regen of zonneschijn, in Oostende is er altijd wat te doen. Maar als je te maken krijg met slecht weer aan de Belgische kust is het soms een beetje zoeken naar de leukste binnenactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen.


Met de herfst komen niet alleen knisperende blaadjes en prachtige bossen, maar ook druilerige dagen en eeuwige regen. Peter Deswartelaan bij fietsknooppunt Nieuwpoort. Wat is er nog te doen in Nieuwpoort ? Aan de Belgische kust is het heerlijk vertoeven in de zomer. Zonnebaden op het stran een frisse duik nemen in de Noordzee, een terrasje doen.


Alleen zijn dit wel activiteiten die enkel leuk zijn bij goed weer. Maar wat doe je dan bij slecht weer aan zee? Zo veel te doen en zo veel te zien in Nieuwpoort. Wij hebben voor u alvast een lijstje opgesteld met de belangrijkste weetjes en bezienswaardigheden.


Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen. In Middelkerke en Westende is er vanalles te doen , ook bij minder goed weer. Evenementen in Nieuwpoort. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Nieuwpoort.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Weersverwachting tot dagen vooruit voor Nieuwpoort. Eerste Wereldoorlog tussen Nieuwpoort en Ploegsteert honderd jaar later nog eens op te. Het aftellen is begonnen. Bij de arcade hal, of zoals de Vlamingen dat zo mooi noemen “amusementen hal” Peter Pan vliegt de tijd voorbij.


Flikkerende lampjes, grijpmachines en een goed potje Airhockey maken dat de tijd voorbij vliegt. Je vindt de gamehal aan de Albert I Laan 215. Wat doe jij als het weer tegen zit? Kijk voor al onze aanbiedingen op onze website: ht. Deze museums in Middelkerke en Westende zijn een ideale tip voor een trip bij slecht weer.


Fijn voor in de winter! Vind je de video leuk, like dan aub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts