donderdag 18 april 2019

Liefde is spreuken

Menig keuken, wc en slaapkamer is opgesierd met de leuke liefde is. Love does not begin and end the way we seem to think it does. De liefde is niet ingetogen.


Wil je uw vriend of vriendin een kaartje schrijven en je weet niet hoe eraan te beginnen, een spreuk over de liefde kan je steeds inspiratie geven. Lees pakkende teksten over de liefde , vervat in grappige quotes en mooie oneliners. Er zijn korte spreuken met een gevoelige ondertoon, of grappige korte liefdesgedichtjes. Lijst met ‘ Liefde-is’-spreuken. Engelse gedichten moederdag en korte liefde spreuken Engels.


Korte citaten, mooie wijsheden en gezegden in het Engels. Teksten over liefde en vriendschap voor moedertjesdag. Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden. Op zoek naar vriendschap- en liefdesspreuken in het Nederlands? Hieronder vind je een verzameling van leuke quotes over vriendschap en liefde.


Deze citaten over vriendschap zijn inspirerende woorden om te laten weten wat vriendschap voor je betekend of voor. Mooie spreuken over de liefde. De quotes en teksten die me een zacht en kwetsbaar gevoel geven. Daar kies ik graag voor. Het leven gaat over haat vervangen door liefde , over accepteren wat op ons pad komt en over terugkijken en glimlachen.


Liefde en positiviteit horen voor 1 bij elkaar. Houd niet vast aan woede, angst of pijn. Hoe dieper hij zinkt, hoe groter de schaduwen in het leven worden.


Het beste bewijs van liefde is vertrouwen. Een man wordt verliefd via zijn ogen, een vrouw via haar oren. Korte spreuken over liefde , de leukste op een rij!


Liefde is van een mistige dag een zonnige dag maken. Soms schieten woorden even tekort als je de gevoelens wilt uiten. Erich Fromm~ De beste en mooiste dingen in deze wereld zijn onzichtbaar en stil, je kunt ze alleen voelen met je hart. Jij mag je kinderen geven van je liefde , maar niet van je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten.


Liefde is spreuken

Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen. Je mag proberen hun gelijk te worden, maar tracht hen niet aan je gelijk te maken. Love is the one thing in life that makes everything worthwhile.


Bekijk het bord Gezegden over liefde van iljakoch op Pinterest. Deze spreuk die met de liefde (en vriendschap) te maken heeft gaat niet altijd op maar soms wel en moet je verder gaan: “to rebuilt your life“. Ontdek nog meer Nederlandse spreuken over liefde. Deze selectie van liefdes zinnen, gezegdes over vriendschap en liefdes quotes inspireren de geest en laten het hart spreken. Liefde Citaten Voor Haar Leuke Quotes Geweldige Citaten Liefde Van Mijn Leven Korintiërs Spreuken Woorden Gedachten Leeg Beautiful love Quotes about Missing Someone special you love far away, someone who died or you never had.


Het is zonder enige twijfel één van de mooiste zaken ter wereld om mee te maken, maar kan tegelijk ook ontzettend pijnlijk zijn. Zo uit het leven gegrepen zowel korte en lange liefdes spreuken. Hoeveel je de ander vertrouwt hangt af van in hoeverre je jezelf vertrouwt in het omgaan met de onvolkomenheden van de ander. Die man heeft een sprookjeshuwelijk. Als hij thuiskomt zit er een heks op de bank.


Liefde maakt blin maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open. Spreuken over liefde , liefde teksten, liefde citaten en liefde quotes in het Nederlands. Natuurlijk zijn er volop spreuken en zegswijzen over het belangrijkste in de wereld: de liefde.


Liefde is spreuken

Net zoals eten, drinken, erkenning en levensgeluk is liefde onlosmakelijk met de mens verbonden om zijn welbevinden te vervolmaken. Je kan zeggen van fascisme wat je wil, maar het is wel goed voor je conditie. We can feel profoundly sorry for our younger selves as an alternative to being panicked for our future selves. Thinking about the future of the human race and what’s going on in the world today, secondary smoke is a real issue for me. Prachtige spreuken over: de liefde ! Kom in dit artikel meer te weten over leuke spreuken die gaan over de liefde.


Volgens velen is niets mooier als de liefde. Uit liefde kun je kracht halen, sterk blijven en met liefde kun je rust vinden. Niet gek dus dat liefde een ‘geliefd’ onderwerp is bij vele inspirerende teksten en spreuken.


Maar ook als je zelf niet zo creatief bent of dit niet durft te zijn, kun je hier prachtige spreuken vinden die je kant-en-klaar kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts